abdye giderken protein tozu götürmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ephi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ephi

Üye
arkadaşlar yazın amerikaya gideceğim oraya giderken yanıma protein tozumu da götürmek istiyorum ama hepsini değil 400-500 gram kadar bavuluma poşet içinde koymak istiyorum. bu havaalanı kontrol noktalarında sorun olur mu? amerikaya girişlerde kontroller çok sıkıymış diye duydum

Millet Abd'den supplement getirtmeye uğraşıyor sen Abd'ye götürmeye çalışıyorsun :)
Abd'deki ürünlerin içeriği ülkemizden farklı; daha kaliteli ve içeriği daha zengin. Bunun yanında fiyatlarıysa daha uygun. Yine seçim senin tabi ama elinde böyle bir fırsat varken buradan götürme bence.

arkadaşlar yazın amerikaya gideceğim oraya giderken yanıma protein tozumu da götürmek istiyorum ama hepsini değil 400-500 gram kadar bavuluma poşet içinde koymak istiyorum. bu havaalanı kontrol noktalarında sorun olur mu? amerikaya girişlerde kontroller çok sıkıymış diye duydum
Gittigin yer protein cenneti :) bosversene gittigin gun ugra bir store'a al :)

Aga baya güldürdün ya.Çiftliğe tavuk yumurta götürmek gibi birşey olmuş seninki :D

Poşette beyaz toz Xray'de farkedilirse, beklemede odasina alinirsin, toz kontrol edilir polis gelir, binbir turlu prosedur bayagi bi ugrasirsin. Sonunda biletin yanar, ugrastirirlar. bosuna yani. USA-TURK'te de konu acmissin okudum oradan daha net cevap alirsin.

Calisthenics Athletics

Back
Yukarı