Aşık oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlıkdada yazdığım gibi aşık oldum.Kızında bana aşık olduğu belli çünkü aynı ortama girdiğimizde ikimizinde hal ve hareketleri değişiyor.Şuan yaşım küçük birçok olumsuz cevap alabilirim ama genede içimi dökmek istedim.

Çevremdeki arkadaşlarım da diyor oda sana karşı boş değil vb.diye.Zaten başdada dediğim gibi aynı ortama girdiğimizde hal ve hareketlerimizde değişiklikler oluyor.

Ama şöyle kötü 2 durum var.

1.Çok utangaç bir insanım.Öğretmenimle konuşurken ve hatta buraya konu açarken bile ara sıra utanarak açıyorum.

2.kötü durum ise o kız benim Amcamın Kızı.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız??

Arkadaş çevresi Dışında utangacım:D

Sende hiç erdem yok mu? Amcanın kızı ne demek! Acilen kendine çeki düzen ver...

amcanın kızını daha yeni mi gördün ki aşık oldun ? konuyu gördüm yardımcı olabilirim diye girdim ama bu konuda kimse sana yardımcı olamaz bence. kafandan atmaya çalış, başka kızlarla ilgilen, düşünme onu çünkü hoş bir durum değil bu.

Arkadaşlar tamam Saçmaladığımın bende farkındayım.

Yöneticilerin konuyu kapamasını istiyorum.

amcanın kızı ne demek yaa biyerde kardesin sayılır o senin kuzen kalmaya bak senin yasında tek sevgilim sag elimdi :D neyse simdi konuyu yanlıs yerlere cekmeyelim :D

hiç güleceğim yoktu :)

diğer arkadaşlar amca kızını duyunca oğlanın üstüne çok gitmişler, amca kızına nikah düşebilir dinimizce bi sakıncası yoktur, hatta amca çocuklarıyla evlilik yapanlarda çoktur, neden bu kadar üstüne gittiniz anlayamadım.

çocuk aşığım diyor, ama gönül eğlendirme falansa mevzu ayrı tabi a32

Arkadaşlar konuya yorum yapılmamasını isteyerek o durum yalan oldu diyorum.Çünkü yeni bir kız gördüm.Bizim evin birkaç metre ötesinde:DYeni taşındılar:D

Hani aşık olmuştun nerde kaldı aşkın..:D

hiç güleceğim yoktu :)

diğer arkadaşlar amca kızını duyunca oğlanın üstüne çok gitmişler, amca kızına nikah düşebilir dinimizce bi sakıncası yoktur, hatta amca çocuklarıyla evlilik yapanlarda çoktur, neden bu kadar üstüne gittiniz anlayamadım.

çocuk aşığım diyor, ama gönül eğlendirme falansa mevzu ayrı tabi a32

Hemen konuyu dine bağlayın, dinen bir sakıncası olmayabilir ama tıbben sakıncası var. Sakat doğumların çoğu yakın akraba evliliği oluyor.

Konuyu kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı