Aşık olduğum kızlar .... çıkıyor

16 yaşlarımın sonlarındayım okulu bıraktım evlenmek istiyorum ama aşık olduduğum kızlar hep ....ÜSLUBA DİKKAT EDELİM aşık olmaya korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşlarımın sonlarındayım okulu bıraktım evlenmek istiyorum ama aşık olduduğum kızlar hep....aşık olmaya korkuyorum
Kardeşim bu ne hız?? Bekle biraz, yeni yeni insanlarla tanış, kendini geliştir, ufkunu aç... Ben 25 yaşındayım 3 yıldır seviyeli bir ilişkim var ama ben bile beklemedeyim. İyi bir iş, sağlam bir kimlik, sosyal hayatta saygınlık vs. bunlar olmadan evlilik düşünmek mantıksız. Hele ki senin yaşında...

Başlık ilginç geldi konuyu açtım ama açmaz olaydım:DKardeşim aşık olmaya korkuyosan olma kafana göre takıl ukalalık olarak algılama ben anlam veremedim ama güldüm:D

Dostum çok saçmasın gerçekten :) bu yaşta ne evliliği?
Bende seninle yaşıtım, 6 aydır çıktıgım sevgilimden 2 hafta önce ayrıldım, sonradan öğrendim ki benimle çıkarken başkasıyla da çıkıyormuş. Üzüldüm ama bitti gitti dedim, sen evlilik düşünüyorsun.
Bak çok tanıdıgım büyüklerim var 3-4 yıldır beraber oldukları sevgilisinden ayrılan.
Kendini kimseye fazla kaptırma.
Sana tavsiyem erkek arkadaş edin kendine, arkadaş olarak gördüğün kızlara kendini kaptırabilirsin.
Bende okulu bıraktım ama evlilik değilde iş bulmayı düşünüyorum :)

O yaştaki kızların artık bu hareketlerini normal karşılayorum ben alıştık artık.
Gerçi devir belli olgunu , olmayanı aynı namuslu birini bulmak çok zor.
Sen takıl bak keyfine bu yaşta ne yapıcaksın başka.

bence evlilik için en ideal yaştasın. Özellikle ekonomik durumun bilhassa gayrimenkul varlığın ve bir de evlenebilecek bir kıza sahipsin . Hiç geç kalma. Çocuğu da aynı sene yapın bence. Aslında o da yetmez çocuk erkek olursa doğduğu gün sünnet ettirmezsen geç kalırsan sana söyleyeyim

Durum musaitsr evlen. Ben unide okuyorum ve duvara trmancam artk. Squat testesteronumu costrdgu için cok zor oluyor. Zina yapip ahiretimide yakmam. Imkanin varsa evlen.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Durum musaitsr evlen. Ben unide okuyorum ve duvara trmancam artk. Squat testesteronumu costrdgu için cok zor oluyor. Zina yapip ahiretimide yakmam. Imkanin varsa evlen.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Hiç gülesim yoktu :D:D Şu düz duvara tırmanmak deyimini ne zaman duysam kahkaha atıyorum ya:D

Bence bu yaşta annenden başka kimseye aşık olma. Umarım bu sözümü yanlış anlayan olmaz.

Al sana olayın özeti. 16 yaşında kusura bakma ama aşk filan olmaz ( istisna olabilir belki ) beğenidir seninkiside büyük ihtimal. çevremde o kadar çok ergen sürüsü varki gösteriş olsun diye daha 15 yasında cocuk gıtmıs ıckı içiyo, sigara içiyo , sevgılı ayakları yok çete ayakları böyle olunca adamız sanıyolar kendılerını forumdayız konuşamıyorum rahat yoksa.

Al sana olayın özeti. 16 yaşında kusura bakma ama aşk filan olmaz ( istisna olabilir belki ) beğenidir seninkiside büyük ihtimal. çevremde o kadar çok ergen sürüsü varki gösteriş olsun diye daha 15 yasında cocuk gıtmıs ıckı içiyo, sigara içiyo , sevgılı ayakları yok çete ayakları böyle olunca adamız sanıyolar kendılerını forumdayız konuşamıyorum rahat yoksa.

Kardeşim 16 yaşında bir gencin sevgilisi olması çok doğal birşey, sende 15 yaşındasın ve ergensin.
Bende 17 yaşındayım ve ergenlik dönemindeyim.
Bu yaşlarımızda sevgilimiz tabi ki olacaktır.
Ama evlilik denilen kavram söylendiği kadar kolay yaşanmıyor. Bir ömür boyu beraber yaşayacağınız bir insanı çok iyi seçmelisiniz.
Uzun bir flört geçmişi olmadan yapılan evlilikleri doğru bulmuyorum.
Sevgilimiz olabilir tabi ki ama evlilik için çok erken.

basligi okuyunca geldim yaziya kahkaha attim sen ciddimisin ya?16-17 yasindaki birinin ailesinin onune "yeter artik evlenecin" diye dikildigi gozumun onune geldide...istemsiz guldum kardes kendime hakim olamadim kusura bakma

Evlenme o zaman şart mı ?

evlenmek nasıl 16-17 yaşında anormal değilse, evlenmemek de anormal değildir. bu herkesin görüşüne göre değişir. ayrıca hayatında sevgilisi olmadan 40 yaşlarına gelmiş kişiler de olabilir. insanların sevgilisi yok diye dalga geçmeyin.

Kardeşim 16 yaşında bir gencin sevgilisi olması çok doğal birşey, sende 15 yaşındasın ve ergensin.
Bende 17 yaşındayım ve ergenlik dönemindeyim.
Bu yaşlarımızda sevgilimiz tabi ki olacaktır.
Ama evlilik denilen kavram söylendiği kadar kolay yaşanmıyor. Bir ömür boyu beraber yaşayacağınız bir insanı çok iyi seçmelisiniz.
Uzun bir flört geçmişi olmadan yapılan evlilikleri doğru bulmuyorum.
Sevgilimiz olabilir tabi ki ama evlilik için çok erken.

sevgilisi olamaz demedim zaten. bu yaşlardakilerin %90 ı gösteriş olsun diye sevgilim var demek için çıkıyor zaten istisnalar olabilir dedim. Arkadaşlarım her ay başkasını buluyor ee bunun adı sevgimi yoksa aşk mı?
bende ergenim ama ergence hareketler yapmıyorum çok şükür. o kelimeyle anlatmak istediğim anlaşıldı umarım

Burdakı çoğu arkadaş gibi düşünüyorum yaşın evlenmek için hiç müsait değil .Bence her beğendin kızla evlilik hayalleri kurma sen beğenirsin belkı oda senı beğenir ama bir oturur bir yerde konusursunuz senın karakterın farklıdır onun kı farklıdır.Sonuçta evleneceğin kişi seninle aynı karakterik özellıklere sahip olması lazım.

Yaşım gayet müsait diyorsan öncelikle gidip bir meslek edinmeni tavsiye ederim malum parasız olmaz .Aileni geçindirebilecek kadar bir maaşın olması lazım.

Back
Yukarı