BisikletciMert
Üye
16 yaşlarımın sonlarındayım okulu bıraktım evlenmek istiyorum ama aşık olduduğum kızlar hep ....ÜSLUBA DİKKAT EDELİM aşık olmaya korkuyorum
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bu ne hız?? Bekle biraz, yeni yeni insanlarla tanış, kendini geliştir, ufkunu aç... Ben 25 yaşındayım 3 yıldır seviyeli bir ilişkim var ama ben bile beklemedeyim. İyi bir iş, sağlam bir kimlik, sosyal hayatta saygınlık vs. bunlar olmadan evlilik düşünmek mantıksız. Hele ki senin yaşında...16 yaşlarımın sonlarındayım okulu bıraktım evlenmek istiyorum ama aşık olduduğum kızlar hep....aşık olmaya korkuyorum
Bisikletle gezmeye devam et
Hiç gülesim yoktuDurum musaitsr evlen. Ben unide okuyorum ve duvara trmancam artk. Squat testesteronumu costrdgu için cok zor oluyor. Zina yapip ahiretimide yakmam. Imkanin varsa evlen.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Bence bu yaşta annenden başka kimseye aşık olma. Umarım bu sözümü yanlış anlayan olmaz.
Al sana olayın özeti. 16 yaşında kusura bakma ama aşk filan olmaz ( istisna olabilir belki ) beğenidir seninkiside büyük ihtimal. çevremde o kadar çok ergen sürüsü varki gösteriş olsun diye daha 15 yasında cocuk gıtmıs ıckı içiyo, sigara içiyo , sevgılı ayakları yok çete ayakları böyle olunca adamız sanıyolar kendılerını forumdayız konuşamıyorum rahat yoksa.
Kardeşim 16 yaşında bir gencin sevgilisi olması çok doğal birşey, sende 15 yaşındasın ve ergensin.
Bende 17 yaşındayım ve ergenlik dönemindeyim.
Bu yaşlarımızda sevgilimiz tabi ki olacaktır.
Ama evlilik denilen kavram söylendiği kadar kolay yaşanmıyor. Bir ömür boyu beraber yaşayacağınız bir insanı çok iyi seçmelisiniz.
Uzun bir flört geçmişi olmadan yapılan evlilikleri doğru bulmuyorum.
Sevgilimiz olabilir tabi ki ama evlilik için çok erken.