Ağırlık Eldiveni Gerekli mi ?

Ağırlık Eldiveni gerekli mi ?

• Total voters
    5
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar spor salonunda da görüyoruz ki ağırlık eldiveni kullanan bir çok kişi var.

Ama efsane olmuş sporcuların antrenmanlarını izlerseniz onların kullanmadığını göreceksiniz.

Benim görüşüm ağırlık eldiveni tutuşu kolaylaştırdığı için daha az efor harcamanızı sağlıyor. Bence bu kötü bir şey.

Sizce ağırlık eldiveni gerekli mi ?

Elinde nasır olsun istiyor veya elin bolca terlesin sorun değil bar elimden kayarsa kaysın yeterki ben fazla efor sarfedeyim diye düşünüyor isen kullanma.

Ama ; her ne kadar nasır ve çatlaklar vücutcunun olmazsa olmazı olsada ; zamanla nasırlar istenmeyen birşey oluyor.

eldiven olayını fazla kafana takma, ne şekilde rahat tutuş sağlıyabiliyorsan o şekilde tutarsın, özellikle elleri çok terleme yapan kişilerin elbette eldiven takması çok önemli, zira kayabilir ciddi sorun yaratabilir ek olarak ellerinin nasırlanmasını istemeyenlerinde takması iyi olur, ben eldiven kullanmıyorum lakin el içi nasırlaşma yapıyor, ama eldiven takıncada elimde bi fazlalık var gibi hissediyorum rahat çalışamıyorum, biraz kişisel bi tercihtir bu,
gerekli yada gereksiz diye ayırmak yanlış olur...,

Son düzenleme:
Bence kesinlikle gerekir. Ellerimin nasıl nasır tuttuğunu görsen benimkilerinin arkadaşlarım başak bir şeyden diye hep dalga geçiyorlar diyebilirim bir parmağın 4 bükümünde 4 nasır var yani kesinlikle gerekli eli kurutuyo cildi yaralıyo kesiyo(inanılmaz fazla başıma geldi) elimden kayması düşmesi kesinlikle gerekir diyorum

Elleri terleyenler için çok yararlı bir şey.. Şahsen idmanlarda terleyen biri olarak ben gerekir diyorum.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
Daha önce benzer bir konu açılmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı