• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 ay before after tek resimde birçok poz / 18 YAŞ 187 67KG

ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 9 10 AYLIK BİR GELİŞİM EKSİK POZLAR VAR BİLİYORUM :) SADECE motive amaçlı YORUM ALMAK İSTİYORUM

Son düzenleme:
Genel olarak vücudun ve genetiğin güzel.
Nası bir vücut istediğini bilmiyorum ama ben olsam karbonhidratı arttırırdım....
Saygılar

sen dh li misin?

bence gayet güzel vücut yapmışsın. özellikle şu kırmızı donlu :) soldan üçüncü fotoğrafta gayet güzel çıkmışsın. vücut geliştiricem diye kendini balon gibi şişirip ortalıkta kabaran horozlar gibi dolaşan "beefcake" lere dönmemişsin. "brad pitt'in fight club'daki hali" eşiğine ulaşmışsın : )

bence gayet güzel vücut yapmışsın. özellikle şu kırmızı donlu :) soldan üçüncü fotoğrafta gayet güzel çıkmışsın. vücut geliştiricem diye kendini balon gibi şişirip ortalıkta kabaran horozlar gibi dolaşan "beefcake" lere dönmemişsin. "brad pitt'in fight club'daki hali" eşiğine ulaşmışsın : )

teşekkür ederim amacımda bu gayede bulk bir vücuda dönmeden parçalı ve kassal olarak hacimlenmek. hedefim olan bi 15 kiloyuda almam dahilinde daha iyi gözükecektir :) şuanda hala zayıf duruyorum boyumdan dolayı :)

Genel olarak vücudun ve genetiğin güzel.
Nası bir vücut istediğini bilmiyorum ama ben olsam karbonhidratı arttırırdım....
Saygılar

bu kış hacimlenmeye yönelik çalışma ve beslenmeye başladım sayılır. bakalım önümüzdeki yaza uygun fit bir vücut ortaya çıkıcak inşallah hyper_

başarılı bir vücut göğüsleri birazcık daha doldurman daha ıyı olurdu bunun dısında abs bolgen ıyı fakat lower abs calısmalısın umarım ıstedıgın vucuda sahip olursun

Güzel kafa
Kocakafalarda bi rol kapabilirsin

Allahım nasıl bir mantık çevresinde yürüyor bu insanlar :S

Back
Yukarı