merhaba arkadaşlar,
gecen sene 98 kilodan 81 kiloya kadar düştükten sonra düzensiz beslenmeden dolayı geri bu kiloya geldim(86) fakat yeniden azimle diyete ve spora başlıyorum. diyet forumdaki EdgeVII arkadaşımızın uyguladığı diyettir(bir kaç değişiklikle) umarım istediğim kiloya ulaşırım. buraya yazmak gerçekten motive edecek beni, şimdiden yardımcı olanlara ve olacaklara teşekkür ederim.
boy:1.71 kilo:86 yaş:23 yağ oranı:%24
http://imageshack.us/photo/my-images/202/sdc10153.gif/
sabah: 150 gr. lor, 2 tam yumurta, 2 orta boy patates
ara: 1 elma
öğle: 100 gr. kaşar ve iki dilim çavdar-kepek ekmek, salata
ara: 5 tane badem
akşam: 200-250 gr. et, 1 orta patates, 150 gr. yogurt, salata
günde 2 lt. su
bunun dışında şekersiz kahve, sabahları bir tane limon ve su. salatalarda da az miktarda zeytinyağı, başka bir gr. birşey yok!!!
antrenman programı 15 daha güçlenme adına genel devam edecek sonra bölgesel çalışmaya başlayacağım hafif hafif.
haftada dört gün antrenman fazla tekrar max agırlıklarla(yapabileceğim)
yorumlarınızı bekliyorum, hatalarımı ya da eksiklerimi söylerseniz sevinirim, iyi forumlar, kilolarından krtlmaya çalışanlara başarılarrr

gecen sene 98 kilodan 81 kiloya kadar düştükten sonra düzensiz beslenmeden dolayı geri bu kiloya geldim(86) fakat yeniden azimle diyete ve spora başlıyorum. diyet forumdaki EdgeVII arkadaşımızın uyguladığı diyettir(bir kaç değişiklikle) umarım istediğim kiloya ulaşırım. buraya yazmak gerçekten motive edecek beni, şimdiden yardımcı olanlara ve olacaklara teşekkür ederim.
boy:1.71 kilo:86 yaş:23 yağ oranı:%24
http://imageshack.us/photo/my-images/202/sdc10153.gif/
sabah: 150 gr. lor, 2 tam yumurta, 2 orta boy patates
ara: 1 elma
öğle: 100 gr. kaşar ve iki dilim çavdar-kepek ekmek, salata
ara: 5 tane badem
akşam: 200-250 gr. et, 1 orta patates, 150 gr. yogurt, salata
günde 2 lt. su
bunun dışında şekersiz kahve, sabahları bir tane limon ve su. salatalarda da az miktarda zeytinyağı, başka bir gr. birşey yok!!!
antrenman programı 15 daha güçlenme adına genel devam edecek sonra bölgesel çalışmaya başlayacağım hafif hafif.
haftada dört gün antrenman fazla tekrar max agırlıklarla(yapabileceğim)
yorumlarınızı bekliyorum, hatalarımı ya da eksiklerimi söylerseniz sevinirim, iyi forumlar, kilolarından krtlmaya çalışanlara başarılarrr