Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardiyo yapmalısın , sabah 30 Dakika tempolu koşu , gün ortasında 40 dakika kadar bisiklet sürmeli ve yediklerine dikkat etmelisin bölgesel zayıflama yok.Kiloyu verdikçe göbek sorunu ortadan kalkacaktır.
Sabah sporu çok önemli özellikle yaz ayında kilo vermek daha kolay ben başladım 1.5 hafta oldu iyi gidiyo birşeyler hissediyorum yavaş yavaş olucak herhalde sonra salonda 25-30 dk arası kardio yapman lazım yag yakımı için en az 25 dk kardio yapman lazım .. ve birde yediklerine dikkat ettin mi tamamdır
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Eger sadece sizin resimlerinizin gosterildigi, kendinize ait bir baslik istiyorsaniz resim ekleme kurallarina uymaniz zorunludur. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız.
Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.