aykutburak
Üye
Arkadaşlar,fotoğraflar bodye başladığımın 8. ve 9. ayını içeriyor. Daha önceden biraz basketbol sporunu yaptığım için çok az da olsa temel vardı,sizce gelişim nasıl ? önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Supplement kullandım tabiki de . toplamda 3 ay kullanmışımdır.. Teşekkürler bu aradafotoraflar eksik ama gördügüm kadarı ile çok iyi geşişmişsin 8 ayda toz falan kullanmadın değilmi![]()
Program beslenmenin yanında hiçbirşey arkadaşım.beslenmen iyi olsun şınav mekik çek gene baya vücut yaparsın. Ama spora yeni başlıyorsan 3-4 ay temel programlarla gelişmeli ve sonra eksiklerine göre program yazmalısın. Ama çok merak ediyorsan biceps programımı yazayım. Scolt barbell curl,sehbada dumbell biceps ve gene sehba da dumbell i dik tutarak çekiç biceps.Kollar çok iyi boy kılo ve kol için uyguladıgın programı yazarsan sevinirim![]()
teşekkürler. Boy 1.84Kollar harika, diğer bölgelere de önem verdin mi resim tamamlanır. Boy kaç?
özelden facebook adresini yaz,sana ordan tavsiyede bulunayım adamım..Abi bende omuz ve kolları senin gibi istiyorum.
Boy:1.88
Kilo:80
vucut yag oranım %17-%23 arası. Şu an vucudum senın ilk BB ye başladıgın gibi kollarımdakı kas falan senin ilk başladıgın halin.Abi senden ricam beslenme programın sabah kahvaltıda ne yedıgın birde akşamları falan bende dikkat edıyorum artık yaglı yememeye öğlen okuldayım o yüzden öğle yemegime dikkat edemiyorum.okula gidiş saatim 9.00 çıkış 4.10 buna göre bana bir program ayarlar mısın kollar ve omuzlar ıcın hareketlerını yazarsan sevınırım.
Not: Protein tozu yag yakıcı gibi kimyasal madde almam söz konusu değil.
İyi forumlar
Açıkça yazmak gerekirse ,göğüs omuz biceps triceps,Sırt kanat bölgelerini güzel geliştirdim. Sırtım da parça parça,yalnız karın bölgesine fazla zorlamadım,karın kasımı çok sıkarsam belli oluyor,diğer türlü düz bir karnım var. Ayrıca bacaklarım da basketboldan dolayı bayağı gelişmiştirGüzel gelistirmisin ama sanirim sirf üst ksim calismasi var... Yinede tebrikler... omzuna vura bilirsin...![]()
2. ve 3. fotolar aynı kişiyemi ait diye duraksadım biaraÇok güzel gelişmişsin fiziğine bakınca aklıma direk amerikan futbolcuları geldi
![]()
Program beslenmenin yanında hiçbirşey arkadaşım.beslenmen iyi olsun şınav mekik çek gene baya vücut yaparsın. Ama spora yeni başlıyorsan 3-4 ay temel programlarla gelişmeli ve sonra eksiklerine göre program yazmalısın. Ama çok merak ediyorsan biceps programımı yazayım. Scolt barbell curl,sehbada dumbell biceps ve gene sehba da dumbell i dik tutarak çekiç biceps.
Kusura bakma dostum ,sonradan farkettim bu konuları iyi bildiğiniSporda yenı sayılmam sadece meraktan sordumBeslenmenın ne denli önemlı oldugunu bılıyorum..