8 Ay oldu fakat gelisim cok az

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozan118
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu spora basliyali 8 ay oldu fakat beslenmeme antremanima dikkat etmeme ragmen gelisim cok az oldu Bu ilk hali
52936424665531ec1b63302883d49b54.jpg

Bu da son
4d1aa68aab7efb777b39ba1fa7b07632.jpg
bb8402dd9b672a09f23ce1f10fc7e064.jpg

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyku hareketleri yaparken kaslarını parçaladığını hissetmek bunlarıda yaptın mı
İlk başladığın gündeki bastığın ağırlığı her ay artırdın mı ?
Bunları yaptığın halde olmuyorsa genetiğin vücut geliştirmeye uygun değil

Sent from my iPad using Tapatalk

Sorun beslenmede olabilir.

10 kilo aldim 8 ayda.Agirliklarimda her ay artti.kilo 71 boy 1.78

kardeş sen kola takmışsın herhalde ektormorflar en az 2-2,5 yılda baya bir gelişiyorlar kolları 40 cm 38 cm fln olabiliyor genetiği iyi olanlar 8 ayda 1 yılda o kadara çekebiliyorlar spora devam sakın bırakma 8ayını bitirmişsin helal olsun bazıları 8 ay bile yapamadan bırakıyor emin ol tam 1,5 yıl doldur çok güzel bir vücut ortaya çıkacaktır ektormorfların vücudu çok güzel oluyor doldurdumu devam

kardeş sen kola takmışsın herhalde ektormorflar en az 2-2,5 yılda baya bir gelişiyorlar kolları 40 cm 38 cm fln olabiliyor genetiği iyi olanlar 8 ayda 1 yılda o kadara çekebiliyorlar spora devam sakın bırakma 8ayını bitirmişsin helal olsun bazıları 8 ay bile yapamadan bırakıyor emin ol tam 1,5 yıl doldur çok güzel bir vücut ortaya çıkacaktır ektormorfların vücudu çok güzel oluyor doldurdumu devam
Aslinda kol takintim yok genel olarak istedigim gibi gelisim alamadim ama yılmak yok devam saolasin yorumun icin.

Peki bi sorum olucak malum yaz geliyo karin kasi hic gozukmuyo ne yapmam gerek definasyona girersem kotu mu olur

Uyku hareketleri yaparken kaslarını parçaladığını hissetmek bunlarıda yaptın mı
İlk başladığın gündeki bastığın ağırlığı her ay artırdın mı ?
Bunları yaptığın halde olmuyorsa genetiğin vücut geliştirmeye uygun değil

Sent from my iPad using Tapatalk
Böyle bi yorum yok vücudun uygun değil ne demek doğru çalışan doğru beslenen herkesin vücudu gelişir

Şu an definasyona girersen eski haline yakın bir vücut ortaya çıkar.

Sakin definasyona girme senin hacim icin bir 15 -17 kilo alman lazim tabi hacimli bir vucut istiyorsan karin kasi istiyosan sabit kalip abs calismasini arttir

Bence de gayet iyi vücut geliştirmede en önemli olan egzersizlerden biri de sırt,kanat,göğüs kaslarıdır eğer bu kasları ne kadar geliştirirsen seni o kadar daha iri gösterir sende sırt ve kanat kaslarını iyi geliştirmişsin eski resminle kıyasla daha iyi görünüyor fakat göğüs kaslarını biraz daha çalıştırman gerektiğini düşünüyorum ve mutlaka arada kardiyo çalış koşu yap ;) 8 ay da gelişim az olduğunu düşünüyorsun karın egzersizi yapıyor musun çünkü hiç bir gelişim yok ve spora hafta da ne kadar çalıştığına da bağlı olabilir ilk başlayanlar için özellikle ilk yıl hafta da spor salonların da en az hafta da 4 gün çalışmalarını tavsiye ediyorum gelişim sürecini form da tutabilmek açısında mutlaka egzersiz hareketlerini araştır egzersiz hareketlerini geliştir https://www.bodyforumtr.com/threads/vücut-geliştirme-spor-linkleri.117268/ yandaki link de bir çok egzersiz hareketleri var kesinlikle incelemeni öneririm başarılar :cool::D

Bence de gayet iyi vücut geliştirmede en önemli olan egzersizlerden biri de sırt,kanat,göğüs kaslarıdır eğer bu kasları ne kadar geliştirirsen seni o kadar daha iri gösterir sende sırt ve kanat kaslarını iyi geliştirmişsin eski resminle kıyasla daha iyi görünüyor fakat göğüs kaslarını biraz daha çalıştırman gerektiğini düşünüyorum ve mutlaka arada kardiyo çalış koşu yap ;) 8 ay da gelişim az olduğunu düşünüyorsun karın egzersizi yapıyor musun çünkü hiç bir gelişim yok ve spora hafta da ne kadar çalıştığına da bağlı olabilir ilk başlayanlar için özellikle ilk yıl hafta da spor salonların da en az hafta da 4 gün çalışmalarını tavsiye ediyorum gelişim sürecini form da tutabilmek açısında mutlaka egzersiz hareketlerini araştır egzersiz hareketlerini geliştir https://www.bodyforumtr.com/threads/vücut-geliştirme-spor-linkleri.117268/ yandaki link de bir çok egzersiz hareketleri var kesinlikle incelemeni öneririm başarılar :cool::D
Haftada 4 Gün calisiyorum haftada 1 de karin calisiyorum.Hareket formlarini baya arastirmistim baslarken onlarda sikinti oldugunu dusunmuyorum yorumunuz icin tesekkurler

Squad,bench press te sikinti yasamistim suan sikinti yok ama

Gelişim güzel, pat diye olmaz kafana takma uykuna beslenmene idmanına dikkat et yeter, trapeze de biraz ağırlık ver

Back
Yukarı