Aynen formun süper7 ayda güzel gelişim kardeşim.
Teşekkür ederim, biraz daha kilo alsam yeter diyorum.Aynen formun süper![]()
Bench Press 8 set 10-8-6-5-4-4-max-max
Dumbell Fly 5x10
Incline Bench Press 8 x 10-8-6...
Push down 4x10
Deathlift 8x10-8-6-5-4-4-max-max
Cable stead row 4x10
Dumbell row 8x10-8-6...
Biceps (cable) 4x10
Military press 8x10-8-6...
Lateral raise 4x8
Seated dumbell press 8x10-8-6...
Dumbell shrug 4x15
Standig z bar 5x10
Alternate dumbell curl 4x10
Dumbell (çekiç) 3x10
Lying triceps extension 5x10
Rape extension 4x10
Over grip Bench 3x10
Squat 8x10-8-6...
Leg extension 4x10
Leg curl 4x10
Standing calf raise 3x15
Programım budur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tek sefer çalışıyorum ama kollarım için göğüs günü bir arka kol hareketi, sırt günü de bir ön kol hareketi ekliyorum. Rica ederimYazdigin icin cok tesekkur ederim kardesim. Haftada kac kez calisiyorsun 1 kas grubunu?
Hayır genetik olarak şanslıyım, epey düşük yağ oranım var. Aksine ne bulursam yiyorum, yine de yağlanmıyorum ve su tutmuyorum.beslenme programın nasıl ? şeker falan kestinmi
Ölçülerimi ben de bilmiyorum/yaptığım zaman paylaşırım, kilom 70-72 aralığında geziniyor bir haftadır kardeşim. Yağ oranım % 2.9 çıktı, hatalı olduğu kanısındayım. Extream bir durum çünkü. Tahmini olarak %4-5 olduğunu düşünüyorum. Çok teşekkürler bu aradaYok artık gelişim çok iyi muazzam tebrikler
Kilo ve ölçü değişimini yazar mısın dostum
Kol kaç cm ?Ölçülerimi ben de bilmiyorum/yaptığım zaman paylaşırım, kilom 70-72 aralığında geziniyor bir haftadır kardeşim. Yağ oranım % 2.9 çıktı, hatalı olduğu kanısındayım. Extream bir durum çünkü. Tahmini olarak %4-5 olduğunu düşünüyorum. Çok teşekkürler bu arada![]()
Kol 36.5-37Kol kaç cm ?
obliklerin cıkmışMide, son durum.
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
obliklerin cıkmışyağ oranı arttımı alttakiler tam belli değilde
%1 arttı yağ oranım ama alt obliklerimin görünmeme sebebi yağ değil, adonisim sanırım büyük parça olarak duruyor. Biraz boş alt kısmım o anlamda [emoji16][/) yağ oranın kaç ?[/QUOTE
dostum bencede olamaz 2.9 mr olympia yarışmacıları 5 6 civarı geziyorki 2 .9 ölümcül falan dır%2.9 ölçtürmüştüm. Buradaki arkadaşlar, fotoğrafımı görünce yağ oranımın çok düşük ama %2.9 kadar olmadığını bir yanlışlık olduğunu söylemişlerdi. Bir ay sonra tekrar ölçüm yaptırınca %3.7 çıktı. Yani bir önceki ölçüm de doğruymuş.