• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 Aylık çalışma sonucum

En çok ilgi göstermem gereken yer neresi

• Total voters
    132
  • Poll closed .
Arkadaşlar 7 ay önce spora başladığımda fotoğraflarımı çekip foruma yüklemiş ve yorumlarınızı istemiştim. Şimdi de 7 ay çalıştıktan sonra ki fotoğrafları yüklüyorum.
eski resimlerimin olduğu konunun linkini veriyorum
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-lad-m-185-t44420.html?t=44420

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
184 cm
75 kg

Eklentiler

• 09062012997.jpg
    09062012997.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 2.387
  • 090620121001.jpg
    090620121001.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 2.142
  • 090620121005.jpg
    090620121005.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 2.334
  • 090620121006.jpg
    090620121006.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 2.746
  • 090620121007.jpg
    090620121007.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 2.292
  • 090620121003.jpg
    090620121003.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 1.796
  • 090620121004.jpg
    090620121004.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 2.232
Son düzenleme:
Arkadaşlar 7 ay önce spora başladığımda fotoğraflarımı çekip foruma yüklemiş ve yorumlarınızı istemiştim. Şimdi de 7 ay çalıştıktan sonra ki fotoğrafları yüklüyorum.
eski resimlerimin olduğu konunun linkini veriyorum
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-lad-m-185-t44420.html?t=44420

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
184 cm
75 kg
baslarkenkı vucudun cok iyi yağ yok sanırım alt yapında vardı gelişme sağlam olmus böle dwm edersen çok sağlam bir vucudun olur gelişme cok iyi thums:

Bende üst göğüste eksiğim olduğunu düşünüyorum. Barla değil dumbell larla çalışmaya başladım artık. Sanırım böyle yapınca üst göğüsü daha iyi hedef alıyormuş hareketler.

gelişimi ben çok beğendim. gayet güzel. biraz daha kilo alımı sizi çok daha iyi seviyeye getirecektir. üst göğüs için ise dumbell, bardan, en azından bireysel tecrübelerime göre daha iyi bir seçim.

başarılarılarınızın devamı. :)

bence güzel gelişme var üst göğüs+bilek geliştirebilirsin

Arkadaşlar bilek hareketleri yapınca biceps gelişmesini engeller mi? Spor salonunda birkaç kişiden öyle birşey duydum.

Arkadaşlar bilek hareketleri yapınca biceps gelişmesini engeller mi? Spor salonunda birkaç kişiden öyle birşey duydum.

bilek calıstıgın zaman bılek kalınlasır bıceps gorunurlugu kucuk gorebılır bılek ınce oldugu zaman bıcepsler daha cok goze batıor bence benım fıkrım

vucut ıyı kollar ozellıkler goguslerde yapını begendm bence bıraz karına agırlık ver

Bencede göğüse biraz yüklenmek lazım. Üst göğüste kendi tecrübe ettiğim şeyi öneride bulunayım. 10 8 8 6 şeklinde. Üst göğüs bench press ardından üst göğüs dumbrell press. Dumbrell presi biraz ağır gir ama örnek maxx 25 kilo yapabiliyorsun ilk 2 set 20 gir son 2 set 25 doğru yanlış ben bu şekilde iyi sonuç aldım deneyebilirsin.

Tam bir cevap verilmemiş yazayım, bilek çalıştıkça güçlenir.
Ve biliyorsun biceps hareketlerinde tutuşumuzun temel bölgesi bilektir, sadece kaldırışlarda bilek daha fazla yardımcı olur ve biceps gereken tatmin düzeyine gelmez. Sen normal devam et, bilek zaten hafif hafif gelişir. Ayrıca kalın bilek (çevre tarafından) pek sevilmez.

Tam bir cevap verilmemiş yazayım, bilek çalıştıkça güçlenir.
Ve biliyorsun biceps hareketlerinde tutuşumuzun temel bölgesi bilektir, sadece kaldırışlarda bilek daha fazla yardımcı olur ve biceps gereken tatmin düzeyine gelmez. Sen normal devam et, bilek zaten hafif hafif gelişir. Ayrıca kalın bilek (çevre tarafından) pek sevilmez.
söylediklerinde haklısın ben sadece bir bölgem zayıf kalsın istemiyorum. Görünüş tabi çok önemli o yüzden aşırı bilek çalışıp görüntüyü bozmamaya çalışacağım. powerball diye bir alet var yıllar önce aldım evde duruyordu. Onunla düzenli bilek hareketleri yaparsam hem bileğim güçlenir hemde hacim almaz diye düşünüyorum.

ölçülerin nedir acaba? tebrikler.
normalde çok ölçmüyorum ama geçen antreman sonunda arkadaşım ölçtü onu yazıyorum.
omuz 119,5
kol 38,5
Göğüsü ölçemedik şakalaşmaktan :) o yüzden yazamıyorum.
resimler soğuk zamanda evde çekildi yani yukarda verdiğim ölçülerden 1 er santim daha sönük vücudum resimlerde.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:56 ----------

güzel vücut tebrikler karında eksiklik gördüm sadece biraz karına yüklenmelisin.

Çok kişi karın dedi ve haklılar bende farkındaydım zaten karına fazla ilgi göstermemiştim. Gaza geldim şimdi koşmaya gidiyorum parka :D

Back
Yukarı