650 tl bütçemiz var.Hangi telefonları önerirsiniz?

Arkadaşlar,arkadaşım telefon alacak ama işi dolayısıyla araştırma yapamıyor.650 bilemedin maximum 700 tl ye bir telefon almayı planlıyor.Önerilerinizi bekliyorum.Wifi si olsun,dokunmatik olsun diye söylemiyorum artık bunların olmadığı telefon yok zaten.

Marka varmı kardşeim aklında arkadaşının...hemen önerilerim gelecek ;)

Ucuz olsun dersen turkcell t20 ama yinede lg p503 optimus one öneririm bende kullanıyorum bunu
Dediğin fiyat aralığındaysa samsung galaxy ace en mantıklısı ve en alınası telefon

650 liralık istiyor.Daha ucuz istemiyor maximum 700 tl.Samsung galaxy ace sanırım 700 tl ve güzele benziyor.

Demircan bu ürün kalitesinde kendini ispatlamış bi ürün zaten nette biraz araştırırsan bir çok incelemede görüceksin ki yakınımda kullanan 2 arkadaşımda var çok ta memnunlar arkadaşım htc
almıştı ekran sıvısı çıktı sonra bunu aldı

Pek araştıramadım ama göze en iyi olarak Samsung Galaxy Ace geliyor.Görüntüsü diğerlerine göre çok daha hoş mesela.Özellikleri de iyi.

evet sen yazmadan ben incelemştim ilk mesajımdada dediğim gibi bende alacağımdan birçok telefonu incelem fırsatım oldu..halende arayıştayım..telefn kötü bir telefon değil..kaldıki..bu telefonu nokıa-samsung gib dev markalar satışa sunsaydı alıcısı çok olurdu...ancak 4*4 lük bir telefonda değil hani..ama fiyat-performans olarak alınabilir bir telefon...ama yined emarkadan yanayım özellikle servis ağı sebebiyle....

İster kabul edelim ister etmeyelim marka önemlidir.Ben Nokia telefonumu yıllardır kullanıyorum.Ondan daha ucuz Siemens hemen bozulmuştu.Bu bana özel değil herkesin yaşadığı bir durum.Boşuna biri 700 tl iken diğeri 500 tl olmuyor.3 kuruşa 5 köfte yedirmezler.Telefon piyasasında Samsungun hatrı sayılır bir yeri mevcut.Özellikleri daha az ama daha pahalı olsun uzun zaman gitsin.Servis desteği olsun.Aldım 1 yıl gitti napayım ben öyle telefonu ki söylediğin telefonun adı sanı duyulmamış bir telefon zaten o yüzden alınmaz.Ben kendime almam şahsen.Nerenin ürünü Huwei?

Back
Yukarı