6 pack bags (sporcu için beslenme çantası:) )

Merhaba arkadaşlar... Bildiğiniz gibi bazı ürünleri ülkemizde bulmak çok zor. İş yerinde temiz beslenmek imkansız birşey benim için. İnternette araştırdım bu ürünü buldum. 6 pack bags bu ürünü veya alternatiflerini nerden temin edebilirim. Yurt dışından sipariş versem gümrük sorun olurmu? Teşekkürler

Selam, bende çok araştırdım ama benzer bir ürün ne yazıkki yok. Kış ayları için yemek taşıma sorun değil ama bu ürün yaz aylarında hayat kurtarır. Amerika da tanıdıgım bir adrese gönderip birileri Turkiye ye donerken yanlarında getirmelerini rica edeceğim.

Disarda duzenli beslenemiyorum gibi bahaneleri sifira indiriyo.Cok hosuma gitti temin edebilicegimiz bi yer varsa dusunmeden alinmasi gerekiyo bence.
Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum cok güzel ve şık bir ürün. Saklama kapları kullanışlı bulaşık makinasına ve mikro dalga fırınlara girebiliyor. Ayrıca yanlarındaki buyuk derin gozler 4 adet shaker ı rahatlıkla alabiliyor. Yukarıdaki fermuarlı gozde ise bölmeli bir kap var oraya da aminoasitleri ve vitaminleri koyuyorum.

Tavuk eti bozulmuyormu arkadaşlar şimdi? Mesala pişmiş tavuğu dolaptan sabah 8 gibi çıkarıp öğlen ve akşam 17 00 ye kadar idare edermi?

Back
Yukarı