6 ayda 30 kilo verdim ama...

merhabalar ben 22 yaşındayım boyum 1.67 kilom 55.yaklaşık 7 sene lisanlı yüzücüydüm lakin sınav senemde sporu tamamen bıraktım ve 60 kilodan tam 82 kiloya çıktım...Baktım bu iş böyle olmayacak, yine spor yapmadım ama 8 ayda günde ortalama 1 öğün yiyerek 30 kilo verdim...Sağlıklı bir yöntem demiyorum,kimseye de tavsiye etmiyorum ama benim vücudum bu şekilde,yediğim zaman direk kilo alıyorum yemediğimde direk kilo veriyorum...Lakin vücudumda ciddi sarkmalar meydana geldi...Yüzmeye tekrar başlamak istemiyordum çünkü omuzlarım geniş ve daha da genişlemesin artık...11 marttan beri düzenli olarak her gün spor yaptım.Göğüs 85 bel 61 kalça 93 bu konularda çok sıkıntım yok zaten kendime çok zayıflığı yakıştırmıyorum..Asıl soru sorucağım kısımsa şu,ayak bileğim 20 cm alt bacağım 32 cm olmasına rağmen üst bacağım 54 cm ve bir türlü inceltemiyorum...Mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,karnım dümdüz ve kaslı ama bu bacağımdaki yağ bir türlü azalmıyor,işin ilginci hadi incelmedi diyelim,yürürken sallanıyo bacaklarımBen buna bir türlü çözüm bulamadım.Son çare interval cardio şeklinde 40 dakika koşu/yürüyüş yapıyorum son 4 gündür sizce işe yarar mı yaramaz diyosanız ne yapmalıyım...Önerilerinize açığım

ağırlıklı bacak antrenmanı çalışırsan sertleşmeye başlar sallanmaz, ve dediğin yürürken sallanmanın sebebi aniden hızlı kilo verinceki sarkmalardan dolayı oluyor

Back
Yukarı