58 kilo verdim

vallaha biraz var gibi daha yaglanma var zayıflamam lazım daha

sen napmışın ya :D
tebrik ederim keşke herkez sizin kadar inatçı olabilse. Sizi içtenlikle tebrik ediyor şurada arpa boyu kadar kalmış yolda daha azimle çalışmanızı diliyorum...

Tebrik ederim,mahalleden bir arkadasım var 200 küsür kglere kadar çıktı ve adam depresyonda warcraft oynamaktan baska hicbir alternatifi yok hayatta.Bu konuyu ibret olsun diye ona göstericeksin aslında:)

zinciri kırmak önemli olan ve daha sosyallesmek :) bende alkol sorunu vardi :) simdi haftada 1 e dusurdum

35409_401510693801_713723801_4345981_4779107_n.jpg

son halim

sizi çok tebrik ederim buyuk bir başarı umarım ıstedıgın noktoya gelırsın.
Bence ıdeal kılona ın sonra salona gıdıp kas yap cunku kardıo yaparken ıster ıstemez kas kaybıda oluyor.

6210.jpg

eski hallerim

6228.jpg

Tebrik ederim. Gerçekten büyük başarı.

Salonda makineye muhtaç değilsin, barfiks, dips, şınav, bunlar seni uzun zaman götürür. Yeterki günden güne kendini geliştirmeye güçlenmeye bak. Ayrıca kilo vermenede çok destek olur. İki tane sandalye ve 30milyonluk kapı arası barfiks inan seni gitmek istediğin yere götürür.

Konu sahibi arkadaşın şimdiki halini çok merak ediyorum. Mümkünse fotoğraf koyabilir misin? Ben de 33 kilo verdim 180 boy. Akıbetimi merak ediyorum.

Sizi tebrik ediyorum.1 yıl sabır etmişsiniz bi 3/4 ay daha dayanıp ideal kilonuza gelip bi vucut yapmak yakışır takip edeceğim sizi

Back
Yukarı