50 calibre

Arkadaşlar ben bunu aldım ama öyle aman aman etkisini ne yazık ki göremedim.Çok kahve tüketirdiö bu yüzden kafein eşigim var diye düşündüm 12 gram alıyorum yaşım 17 geçmişim baya var bu konuda şüpheniz olmasın.Makro mikro hesaplamaları yapıyorum geceleri uykusuzluk bile yapmıyo 12 gram yarım ölçek yani. 1 ölçege çıkmalı mıyım yoksa bi 10 gün kadar kullanmayıp yarım almaya devam mı etmeliyim?

başarısız bir ürün forumda başlığı var zaten orayada yazmıştım
hayatımda hiç nox kullanmadığım halde ilk defa bu ürünü kullanmıştım ve etkisi neredeyse sıfıra yakındı
sadece amino asit değeri güzel onun içinde bu parayı vermek gerekmez kısacası ürün gerçekten çöp

başarısız bir ürün forumda başlığı var zaten orayada yazmıştım
hayatımda hiç nox kullanmadığım halde ilk defa bu ürünü kullanmıştım ve etkisi neredeyse sıfıra yakındı
sadece amino asit değeri güzel onun içinde bu parayı vermek gerekmez kısacası ürün gerçekten çöp
Haklisin galiba dostum para bosa gitti..

Genel olarak yorumlarda olumlu puan almos bi urun hatta bende buna guvenerek almayi dusunuyordum degerleri guzel. Bende gunluk filtre kahve tuketen biriyim belki benide etkilemez. Takipteyim

Mobilden gönderildi

peki nox olarak ne alalım bu ürün bana baya etkisi oldu antrenmana giderken vücutta damarlanma ve pump oluyordum daha iyi ürün varsa ona bakayım
c4 ün etkili olduğunu biliyorum çünkü bir ara bende almayı düşünmüştüm ancak sonra yorumları okudukça kullanan insanların yavaş yavaş bu sebepten ötürü bırakmaya başladıklarını gördüm,içerisinde yüksek dozda olmadığı için 1.derece bir tehdit değil belki ama genede risktir
kendim sadece 1 defa nox kullandığım için şu ürün iyidir diyemem ama şuan alacak olsam assault alırdım

Genel olarak yorumlarda olumlu puan almos bi urun hatta bende buna guvenerek almayi dusunuyordum degerleri guzel. Bende gunluk filtre kahve tuketen biriyim belki benide etkilemez. Takipteyim

Mobilden gönderildi
Yeni bi yöntem deniyorum ürünü 1 hafta almiycam haftaya bacak idmani gunu yemekten 4 saat sonra alip idmana gidicem deneyimlerimi paylasicam

Back
Yukarı