Olsun , sende biliyorsun bu işi yapan müsabıkların elinden geçmeyen anabolik steroid-gh-peptid yok.Bunları kullanman yarışmaya engel değil.Sen form öldürme bence bak , yani anabolik kullansanda kullanmasanda antreman kesme ki bu gücünü koru , bu gücünle devam et ki , en yakın yarışma takibi yaparsan , gucsporları.com verir , rahatlıkla yarışmalarda derece almasan bile deneyim yaşarsın.Ama definisyondan sonra bir siklette oturup yaparsan daha iyi olur.6 tekrar doğal çıktı ama 8 tekrar için 1.5 ay deca testo vurdum hocam doğal değil son 2 tekrar
hocam şu anda o kadar çıkmıyor 5 tekrar çıkar ama arttırırım oraya kadar rahat birde şu var 5.yılmda bastım 150 kg 8 tekrarı 5 yıl uğraştım 6 ayı tamamen boş yani 4.5 dolu senede denebilir bu sürede bu az bile150 kg da 8 tekrar 187 kg falan yapıyorson tekrarda yariya kadar da getirmissin 190 bile basabilirmissin bencs
hocam şu anda o kadar çıkmıyor 5 tekrar çıkar ama arttırırım oraya kadar rahat birde şu var 5.yılmda bastım 150 kg 8 tekrarı 5 yıl uğraştım 6 ayı tamamen boş yani 4.5 dolu senede denebilir bu sürede bu az bile[DOUBLEPOST=1479751404][/DOUBLEPOST]bana başından beri hep neden göğüs ve bacak çalışıyorsun her geldiğinde diyorlardı
hatada 3 gün antrenman
![]()
o hesaplayıcılar fazladan atıyor hocam o dönem maks denedim 182.5 kg çıktıo sıralar bence 190 üstünü basma potansiyelin varmis. Butun hesaplayicilar ortalama olarak 187 diyor symetricstregh e göre 192 bile cikiyor9. tekrarı az kalsın basacakmissin birde.. Kısa zamanda tekrar o naktaya gelirsin bence
![]()
estağfurullah dünya rekoru 335 kg biz neyizkiHerkülll
düşeceğini anlayınca arkaya atıp altından çıkıyorumKanka öyle indiriyorsun ki korkuyorum bir an üstüne düşecek diye az sakin![]()