• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 Aylık Vücut Önce ve Sonra

Merhaba. Bu 5 ay içinde İlk 1.5 ay dan sonra 3 hafta ara vermiştim ne yazık ki. Hiç bir ek besin kullanmadım. Fotoğrafı dün biraz şınav çekip ısındıktan sonra çektim. Son 15 gündür de spor salonuna gitmiyorum. Anca 1 ay sonra tekrar başliyip yaza kadar sıkı bi çalışma yapmayı planlıyorum.

Boy: 1.85
Kilo : 83
Kol : 36

c470x.jpg

c470d.jpg

Karın kaslarım sıkınca belli oluyodu yağdan gözükmüyolar sanırım.

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

Bu arada yaşım 20 değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Tebrikler ben göğsü beğendim nasıl bir çalışma uyguluyorsun?

Teşekkür ederim.

En son salonda;

Bench Press
İncline Bench Press
Dumbell Fly
Dips

Son 15 gündür evde Şınavdan sonra Floor press yapıyorum vücut geriye gitmesin diye.

Tebrikler hocam da o düğme neden açık, mesaj nedir?

Evde antreman için eski şortlardan birini giydim kapatınca sıkıyor o yüzden açık. :D

orda bi model havası var yani ben vücut yapıyom kızlar biraz daha kütle alıyım tamca indirecem :) (çeşitlendirilebilir)

:D

serhat gelişim güzel bicepsler biraz geride sanırım,zamanla daha iyi olacaktır..
tek pozdansa zorunlu pozları eklersen daha ayrıntılı yorum yapabiliriz..

serhat gelişim güzel bicepsler biraz geride sanırım,zamanla daha iyi olacaktır..
tek pozdansa zorunlu pozları eklersen daha ayrıntılı yorum yapabiliriz..

Neden bilmiyorum ama son 20 gündür salona gitmeyince kollarım zayıfladı biraz sanki evde dumbella çalışıyorum ama fazla verim alamıyorum.

gayet başarılı. herhangi bir yağ yakım programı uyguladınmı? :D uyguladıysan yazarsan sevinirim :)

Hayır yağ yakım programı uygalamadım ama uygulamam lazım ama Ekim den Mart ayına kadar hacimlenip ondan sonra vücutu parçalamaya çalışıcam.

tüyleri aldırma şekil bakımından çok etkili.

Tüyleri aldırma derken bi tek göbeğimi altında ki kılları makineyle kestim o kadar diğer hiç bi yere dokunmadım.

gayet başarılı bir çıkış...thums:

Teşekkürler.

guzell çalışmaya devamm

Aynen öyle daha çok yol kat etmem lazım.

güzel gelısım aksatmamanı İLERİDE PİŞMAN OLMAMANI tavsiye ederim ;)

Konunun kapanmaması adına zorunlu pozları eklemeni tavsiye ederim. Vücudun oturmuş vaziyette ve orantılı duruyor. Mide çalısmalarına ağırlık vermeni öneririm.

Back
Yukarı