Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
max_rep dedi:Merhaba arkadaşlar tekrar.Resimleri 2 gün önce çektim.
Ölçüler:
Boy:182
Göğüs:120
Kol:44,5
Bel:84
Bacak:64
Kilo:84
10 senedir bu sporun içinde aralıklı olarak bulunuyorum.Şimdiye kadar 4 sefer sporu bırakmak zorunda kaldım.
Örneğin askere gittim bıraktım.Param olmadı bıraktım.Ailevi problemler oldu yine bıraktım. vs. vs.Bu süre zarfında 4 kere 45 cm kol ölçüsünün üstüne çıktım.4 kerede tekrar geriye 40cm nin altına indim.Herkezin ağzına dolanmış bi laf var.Sarktımı falan.Ben buna çok kızıyorum.Yağ sarkar arkadaşlar Bende sakma hiç olmadı çünküüüüüüü
İdman yaparken günde 6 öğün yemek yersin.Ancak idmanları bırakınca bunu eğer azaltmassan tabikide yağlanır ve her tarafında sarkma olur.Ben neye kızıyorum peki, bizi eleştiriyorlar ama spor ypamayan normal insanlar dahi sarkık vücütlu.Ayrıca ben 60 yaşına kadar iyi vücudum olduktan sonra 60 yaşından sonra sarksa ne olur kıme ne beğendiricem.
kısaca ben YEDİĞİM KADAR İDMAN YAPARIM YADA YAPTIĞIM İDMAN KADAR YERİM.