Selamlar
5. aydayım
1.ayda sıkılaşma programı uygulattı hoca. daha sonra 2, 3 ve 4. ayları 2 ay sürdürdüm.
5.ay programım aşağıda programı 4 gün olarak bölmek iyi olur mu? diye sormak istiyorum. Çünkü karın hareketleride ekliyorum programa ve uzun sürüyor.
Ayrıca program hakkında tavsiyelerinize açığım. Vücutta belirgin bir gelişme var. Buda hoşuma gidiyor. Şehir ve spor salonu değişikliği olduğundan böyle bir konu açtım. Son olarak da decline bench press makinesi yok şuan gittiğim salonda bunun yerine dambıl kullansam olur mu? Mide hareketleri yaptığımız eğik sistemde.
Uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim.
---1.GÜN---
1. Bench Press
2. İncline Press
3. Decline Press
4. Pullover
5. Lying Triceps
6. Rope Pushdonw
7. Dumbl. kickback
8. Ez Bar Curl
9. Machine curl
10.Highpulley curl
11.Reserve Curl
---2.GÜN---
1. Military press
2. Dmbl. Lateral Rise
3. Bentover Dumbel raise
4. Upright Row
5. Lat Pulldown
6. Back Lat pulldown
7. close grip pulldown
8. Machine row
9. squat
10. leg extension
11. leg curl
12. Calf raise
5. aydayım
1.ayda sıkılaşma programı uygulattı hoca. daha sonra 2, 3 ve 4. ayları 2 ay sürdürdüm.
5.ay programım aşağıda programı 4 gün olarak bölmek iyi olur mu? diye sormak istiyorum. Çünkü karın hareketleride ekliyorum programa ve uzun sürüyor.
Ayrıca program hakkında tavsiyelerinize açığım. Vücutta belirgin bir gelişme var. Buda hoşuma gidiyor. Şehir ve spor salonu değişikliği olduğundan böyle bir konu açtım. Son olarak da decline bench press makinesi yok şuan gittiğim salonda bunun yerine dambıl kullansam olur mu? Mide hareketleri yaptığımız eğik sistemde.
Uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim.
---1.GÜN---
1. Bench Press
2. İncline Press
3. Decline Press
4. Pullover
5. Lying Triceps
6. Rope Pushdonw
7. Dumbl. kickback
8. Ez Bar Curl
9. Machine curl
10.Highpulley curl
11.Reserve Curl