45 Günlük Ev Çalışması , Önerileriniz - Yorumlarınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaln1z

Üye
İyi günler dilerim arkadaşlar , öncelikle forumunuzu uzun zamandır takip etmekteyim ve yeni üye oldum herkese selamlar , saygılar sevgiler...

Bundan 3 ay önce , Kırgızistanlı bir arkadaşımın tavsiye hareketleri üzerine sadece 45 günlük bir program sonrası böyle bir vücut yaptım , ve tabii ki , benımde hedefim biraz daha fit bir vücuda sahip olmak , sizinde önerilerinizi ve evde ne yapmam gerektiğini bana söylerseniz , cok sevinirim.VG ye 2-3 ay sonra gitmeyi düşünüyorum ozamana kadar yapabileceklerimi söylerseniz cok münteşekkir olurum.

45 Günlük Proğram :
Haftanın 6 Günü ;
3x12 : Şınav (Sabah , Akşam)
3x12 : Mekik (Sabah , Akşam)
3x12 : Barfiks (Sabah , Akşam)
3x20 : Dambıl (10kg) (Sabah , Akşam )
2x5 : Kafa üstü şınav : duvara yaslanarak dik durulur , kafa yerde ayaklar yukarda olur ve aşağı yukarı gidip gelinir ( cok aşırı etki var vücuda )

Eklentiler

• Görüntü028.jpg
    Görüntü028.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 460
  • Görüntü029.jpg
    Görüntü029.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 421
  • Görüntü030.jpg
    Görüntü030.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 433
  • Görüntü031.jpg
    Görüntü031.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 426
  • Görüntü035.jpg
    Görüntü035.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 438
  • Görüntü036.jpg
    Görüntü036.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 480
45 gün fotoğraf koymak için erken bence :) sırt fotosu yok
Ama anatomin güzel.İyi bişeyler olabilir

sen hırsızmısın? suratını niye karaladın? :D espri bir yana güzel gelişim 45 gün için ama daha erken foto koymak için

sen hırsızmısın? suratını niye karaladın? :D espri bir yana güzel gelişim 45 gün için ama daha erken foto koymak için

Yüzümü karalamamla espri güzeldi :)

45 Günlük resmi koymak tabiki erken ama aslında amacım 45 günde neler yapılabildiğini göstermekti,ve azda olsa sporcu arkadaşlarıma azim vermekti bilmem yararlı oldumu tşkler yorumun için :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı