40 kilo verdim, bu vucut sporla düzelir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 yılda 40 kilo verdim, 150 kiloydum 110 kilo oldum. boyum 1.85, daha 20 - 25 kilo daha vermeyi düşünüyorum.
Sizce bu vucut, karın sporla düzelir mi ?

scaled.php

photoon2312at306pm.jpg

bu 40 kiloyu spor yapmadan mı verdiniz? Kardio ve idman yapmanızı öneririm nasıl bir diyet uyguladınız bilmiyorum ama karbonhidratı azaltıp tuzlu ve hamur işinden uzak durursanız daha fazla etkisiniz görürsünüz sporun

bu 40 kiloyu spor yapmadan mı verdiniz? Kardio ve idman yapmanızı öneririm nasıl bir diyet uyguladınız bilmiyorum ama karbonhidratı azaltıp tuzlu ve hamur işinden uzak durursanız daha fazla etkisiniz görürsünüz sporun

spor yaptım ama spor salonuna giderek yapmadım. Bol bol futbol basketbol oynadım. Yazın günde 5 saat civarı basketbol oynuyordum.

işiniz hiç kolay değil ama düzenli kardio ve düzgün bir beslenme programı ile uzun vadede sonuç alabilirsiniz forumda sizin kadar olmasada kilolu vücuta sahip olup düzenli idmanlarla ve beslenme ile iyi sonuç alan arkadaşlarımız mevcut onların konularını takip edebilirsiniz

Kesinlikle düzelir fazla bir şekilde cardio ile yağları yakarken bir andanda ağırlık antremanları ile derin sıkılaşıp derin sarkmadan düzgün bir vucüda kavuşabilirsin.Bence şimdeden sonra bir spor salonuna yazıl.Kolay gelsin..

Kesinlikle düzelir fazla bir şekilde cardio ile yağları yakarken bir andanda ağırlık antremanları ile derin sıkılaşıp derin sarkmadan düzgün bir vucüda kavuşabilirsin.Bence şimdeden sonra bir spor salonuna yazıl.Kolay gelsin..

2 haftadır spora gidiyorum, 1 saat cardio daha sonrasında hafif ağırlıklarla çeşitli şeyler yaptırıp mekik çektiriyorlar.

2 ay önce farklı bir diyetisyene gitmiş.
Kendisi karnın sarkık kalır düzelmez demişti. Moralimi baya bozmuştu.
Herkes farklı birşeyler diyor. Benimde kafam karıştı.
Bu konuyla ilgili tecrübesi olan veya bilgisi olan biri varsa yardımcı olur diye konuyu açtım...

Kardiyonu yap düşük karbonhidratlı yiyecekler yersen zımba gibi olursun
Unutma zor diye bişey yoktur imkansız ise zaman alır.
Kolay gelsin.

Siz isteyin o vücut adam olmak zorunda ona kalmış bişi değil tebrikler bu arada 40 kg bir salona yazılma şansınız varsa yazılın cardio ağırlıklı bir program verecektir vea sırf cardio yapın sporada devam edin o 25-30 kg den daha kurtulunca kaslanmaya başalrsınız.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:58 ----------

Pardon mesajda belirtmişsiniz salona gittiğinizi inanmayın sarkık kalmaz karın kaslarınızı çalıştırınca düzelir ama yağlardan kurtulmak lazım.

diyetisyenin demesine karşılık forumda 2-3 konu gördüm.+100 kg lerden 80kg ye düşüp fit vücuda sahip olanlar var sizde yapabilirsiniz.ayrıca 110 kiloluk vücut ile 1 saat kardiyo yapacak kadar azminiz varsa bence o vücut düzelir başarılar dilerim :)

Başarınızdan dolayı sizi kutlarım, işin büyük bir kısmını bitirmişsiniz, sporu hayatınızın bir parçası haline getirdiğiniz andan itibaren herşey çok daha kolay hale gelecektir, başarılar .

Şu ana kadar büyük aşama kaydetmişsiniz tebrik ederim. Yeterli kiloyu verdikten sonra ağırlık çalışarak vücudunuzu şekle sokabilirsiniz.

yerken aklınız nerdeydi acaba göbek senden 2 metre önde gittikten sonramı spora başlanır !!!!

Senin aklına ilk gelen şeyi buraya yazman, başkalarının psikolojisini etkileyebilir. Spora hiç başlamayabilirdi sonunda sağlığından da olabilirdi.

Ben size yüzmeyi tavsiye ederim. Haftada 3 gün yüzebilme şansınız varsa vücudunuzun sıkılaşması açısından oldukça faydalı olacaktır.

Bir yılda 40 kilo vermişsiniz , azminizden dolayı sizi tebrik ederim.
Diyetisyen ne kadar doğru söyler bilemem ama sporla derinizi sıkılaştırırsınız ve o sarkıklıkta zamanla gider diye inanıyorum.

Spor şart.

O diyetisyenin ben var ya seveyim. Vücutta ki yağ oranı azalıp kas kütlesi artınca ve belli bir düzen üzere devam edince göbeğin gitmesini bırak çok güzel bir vücuda sahip olursun. O diyetisyen de zaman zuhur eder seni görürse ııı, yanlış düşünmüşüm bilmiyorum diye zırvalar yahut başını çevirir kaybolur oradan.

Kardeşim tüm vücut kaslarını geliştir ve bunla beraber interval egzersiz yapınca, zaman alır ama olur, hepsi olur.

Bu spor en önemli şey; ne beslenme, ne egzersiz, ne dinlenme sadece azim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz demişler ya, ne de güzel söylemişler. Azmi olmayan birini koşu bandın da 10 dakikadan fazla tutamazsın. Azim olursa egzersiz de, beslenme de, dinlenme de, program da şu da bu da hepsi yerli yerince olur vesselam.

Ha birde azimle şey eden, şeyi şey edermiş :D Ne dediğimi anlamayıp merak eden olursa özelden açıklayabilirim :D

Son düzenleme:
bi salona yazılmanızı ya da eve bench ağırlıklar mekik sehpası ve koşu bandı almanızı tavsiye ederim. Tabi bu masraflı olur salon iyi bu yüzden. 2-3 ay cardio ağırlıklı gidersiniz sonra ağırlığa daha çok önem verirsiniz süper setler var araştırın bayağı etkili yağ yakımi için

Vakit geçirmeden bir düzen eyle, spor salonuna yazıl, her gün 45 dklık koşu bandında koşunu yap, uyku düzenini beslenme düzeneni de doğru yaptığın sürece birazcık sabırınla imkansız değil, hatda kolaydır ama bunu bir hayat biçimi olarak görmen gerekir, benim önerim hergün koşunu boş geçme, L-carnitine desteği ile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı