FıratYavuz
Üye
Eyvallah başkan aynı hız devamSırt ve biceps eksik demişim ilk yorum da nacizane ve dikkate almışsın bence, ben buna transformation derim işte çok iyi dostum

Eyvallah başkan aynı hız devamSırt ve biceps eksik demişim ilk yorum da nacizane ve dikkate almışsın bence, ben buna transformation derim işte çok iyi dostum
dostum yağ olarak zeytin yağımı kullanıyorsun yemeklerdeEyvallah başkan aynı hız devambi kaç aya daha iyi fotoğraflar göstermeye çalışıcam bakalım
Başkan normal olarak zaten 5 6 öğün bulgur tavuk yiyorum yağsız. Öyle pek ev yemeği yemiyorum o yüzden yağlı fazla beslenmiyorum çok nadiren oda normal aycicek yağıdostum yağ olarak zeytin yağımı kullanıyorsun yemeklerde
Formun iyi...Eki Görüntüle 42536 Merhaba arkadaşlar bu foruma yeni katıldım ve katılma nedenim diğer forumlardan daha çok bilgili insanlar var... Ben bi düzenle bi hevesle spora başladım ve before after yaptım soldaki resimde 68 kiloyum sağdaki 71.500 ve tam 40. Günü doldurdum aynı hız devam sizce dikkat etmem gereken bişey var mı? Ve gram protein kullanmadım sadece beslenmem güzel teşekkürler...
Eyvallah daha iyi olmaya çalışıyoruzFormun iyi...