4 Lü Suplement Kombin

arkadaşlar öncelikle günaydın ben spor yaşamımda protein tozundan başka hiçbir şey kullanmadım 3 aylık sporcu iken protein tozuna başladım şimdi 1.5 yıl oldu nerdeyse aralarda bıraksam da yinede devam ediyorum kullanmaya ilk defa 4 lü bir kombin yaptım önerilerinizi alabilirmiyim

Hardline Glutapure 500 Gr (Glutamin)

HARDLINE BCAA MATRIX 630 (BCAA)

GRAMUltimate Creatine Monohydrate 1000 Gr (KREATİN) ----(Ultimate Creatine Monohydrate Kreatin ham madde olarak dünyanın en kaliteli ham maddesi olan Creapure’ü tercih etmiştir.)

++ Bir dostum bana Weider Premium Whey hediye etti protein tozu olarakda Weider şuan kullanıyorum..

bcaa glutamin kreatin toplam fiyat : 314 TL suplementler.com fiyatıdır

beyler bir el atacak yok mu kombin hakkında fikirlerini söyleyecek

Antrenmandan 30 DAKİKA ÖNCE BCAA
ANTRENMANDAN 20 DAKİKA ÖNCE 4 GRAM KREATİN
ANTRENMANDAN SONRA WHEY PROTEİN TOZU
ANTRENMANDAN SONRA BCAA
ANTRENMANDAN SONRA GLUTAMİN

GECE YATMADAN ÖNCE GLUTAMİN

SABAH KAHVALTIDAN ÖNCE 1 ÖLÇEK PROTEİN TOZU

sabah protein tozu
antrenman ortasında bcaa
antrenman sonrası ve gece glutamin
antrenman sonrası protein tozu
kreatin alımı sana kalmış ister antrenmandan önce ister antrenmandan sonra

ben olsam bcaa xtendi denerdim
bu arada kreatin alman malı iyi olmuş

Aynı kürdeyim bende
Sabah protein
Ant öncesi bcaa kreatin
Ant sonrası bcaa glutamin kreatin
Gece glutamin olarak kullanıyorum

hocam ben spor yaşamımda ilk kez 2 gün ürün üstü kullanacağım tek seferde şuana kadar protein tozundan başka hiçbir şey kullanmadım Facebook üzerinden bu işin içinden gelmiş abimiz bana sağolsun yardımcı oluyor onun için almaya birden karar verdim suplementler.com dan dün onayladım siparişi bugün inşallah gelir tek sıkıntım tüm ürünlerin sıvı olması etkiler mi beni yorar mı orasını deneyip göreceğiz[DOUBLEPOST=1406357520][/DOUBLEPOST]
sabah protein tozu
antrenman ortasında bcaa
antrenman sonrası ve gece glutamin
antrenman sonrası protein tozu
kreatin alımı sana kalmış ister antrenmandan önce ister antrenmandan sonra

ben olsam bcaa xtendi denerdim
bu arada kreatin alman malı iyi olmuş

antrenmandan 20 dakika önce 4 gram alacakmışım bcaa nın dakikasını değiştirdim antrenmana girer girmez kullanmayı düşünüyorum en iyi etkisi o zaman oluyormuş çünkü antrenmandan sonra hemen whey+bcaa+glutamin ve yatmadan önce glutamin sabah kahvaltıdan önce whey... artık deneyip göreceğiz etkisini görürsem kullanma devam edeceğim bu kombini gerçekten protein tozu tek başına hiç bir halta yaramıyor :D[DOUBLEPOST=1406357811][/DOUBLEPOST]BCAA nın içindeki 5000mg Taurin maddesi benide tırstırıyor acaba spora başlamadan hemen önce alsam spor sonrası kullanmasam mı diyorum ?

Son düzenleme:
hocam ben spor yaşamımda ilk kez 2 gün ürün üstü kullanacağım tek seferde şuana kadar protein tozundan başka hiçbir şey kullanmadım Facebook üzerinden bu işin içinden gelmiş abimiz bana sağolsun yardımcı oluyor onun için almaya birden karar verdim suplementler.com dan dün onayladım siparişi bugün inşallah gelir tek sıkıntım tüm ürünlerin sıvı olması etkiler mi beni yorar mı orasını deneyip göreceğiz[DOUBLEPOST=1406357520][/DOUBLEPOST]

antrenmandan 20 dakika önce 4 gram alacakmışım bcaa nın dakikasını değiştirdim antrenmana girer girmez kullanmayı düşünüyorum en iyi etkisi o zaman oluyormuş çünkü antrenmandan sonra hemen whey+bcaa+glutamin ve yatmadan önce glutamin sabah kahvaltıdan önce whey... artık deneyip göreceğiz etkisini görürsem kullanma devam edeceğim bu kombini gerçekten protein tozu tek başına hiç bir halta yaramıyor :D[DOUBLEPOST=1406357811][/DOUBLEPOST]BCAA nın içindeki 5000mg Taurin maddesi benide tırstırıyor acaba spora başlamadan hemen önce alsam spor sonrası kullanmasam mı diyorum ?
Beslenmeye dikkat edip bunlarla da desteklersen ben faydasını göreceğine inanıyorum. Bol bol su tüketmeni öneririm bcaa kullanım zamanına da yanlış diyemem ikiside doğru kullanım zamanları :) umarım dilediğin etkiyi alırsın :)

Back
Yukarı