4 ila 8.ayında olanlar için güç karşılaştırması

Merhaba arkadaşlar kendimi kıyaslamak için bu konuyu açmak istedim. Birkaç temel hareketlerin ağırlık ve tekrarlarını burada yazıp kendi eksiklerimizi görebiliriz. Lütfen 4-8 ay arasında body yapmış olanlar konuya cevap yazsınlar.

Benim 8.ayım yalnız 4 ayında body yaptım diğer 4 ay cardio ve zayıflamayla geçti.

Bench Press 45-50kg 10 tekrar - 60 kg 1 tekrar yapıyorum.
Triceps pushdown 30kg ile 9 tekrar - 25kg ile 15 tekrar
Barbell Curl 30kg*8-10 tekrar
Dips vücut ağırlığımla (80kg) 6 tekrar
Leg press 80kg*15 tekrar
Şınav vücut ağırlığımla 30-40 tekrar
Military dumbell press 12.5kg dumbellarla 12 tekrar

7.ay Bench Press 50-55 12 tekrar ( 3 set )
Barbell Curl 30 kg 12 tekrar ( 3 set )
Şınav (+10 kg ) 20-25
Dips Ağırlıksız ( 88 kg ) 12-13 tekrar

Not : Supplement Kullanıyorum

Vg'de 4.ayımdayım, fakat 10-18 yaşları arası lisanslı futbol oynadım...

Bench Press-70 kilo 8 tekrar
Leg Press 122 kilo-8 tekrar
Shoulder Press makine-85 kilo 8 tekrar
Neck Press makine-70 kilo 8 tekrar
Kollar için düşük ağırlıklarla çalışıyorum kaç kilo emin değilim ama sizinkilerden daha düşük...

dilerim hedeflerine ulaşırsın jimraynor...

Gecen agustos'tan eylülün sonuna kadar düzenli calısıp, apandisit ameliyatı nedeniyle verdiğim 3 ay ara; Ocak'tan itibaren Mart'a kadar düzenli çalısıp, vizeler - finaller nedeniyle düzensiz olarak gittiğim 1.5 ay ve Mayıs sonundan bugune kadar düzenli calısmam :D kaç ay oldu orasını siz hesaplayın :D

Bench 60 kilo 12 tekrar / 70 kilo 10 tekrar / 80 kilo 8 tekrar / 85 kilo 6 tekrar.
Bu arada salonda kaldırdıgım agırlık birimi kilo mu yoksa pound mu hala cözemedim :d 1.72 boy 75 kilo 37 cm kol ile 85 kilo nasıl kaldırılır ki :)

Barbell 30 kilo 6-8 tekrar
Şınav 30 - 35 (düzenli olarak değil kafama estikce çekiyorum, şınavı :D)
Leg press 80kg*12 tekrar
French curl 20 kilo 8 tekrar / 25 kilo 6 tekrar
Shoulder Press makine-130-140 kilo 8 tekrar
Arm curl 70 kilo 6-8 tekrar.

Supplement: ON whey gold , On amino 2222

Son düzenleme:
Gecen agustos'tan eylülün sonuna kadar düzenli calısıp, apandisit ameliyatı nedeniyle verdiğim 3 ay ara; Ocak'tan itibaren Mart'a kadar düzenli çalısıp, vizeler - finaller nedeniyle düzensiz olarak gittiğim 1.5 ay ve Mayıs sonundan bugune kadar düzenli calısmam :D kaç ay oldu orasını siz hesaplayın :D

Bench 60 kilo 12 tekrar / 70 kilo 10 tekrar / 80 kilo 8 tekrar / 85 kilo 6 tekrar.
Bu arada salonda kaldırdıgım agırlık birimi kilo mu yoksa pound mu hala cözemedim :d 1.72 boy 75 kilo 37 cm kol ile 85 kilo nasıl kaldırılır ki :)

Barbell 30 kilo 6-8 tekrar
Şınav 30 - 35 (düzenli olarak değil kafama estikce çekiyorum, şınavı :D)
Leg press 80kg*12 tekrar
French curl 20 kilo 8 tekrar / 25 kilo 6 tekrar
Shoulder Press makine-130-140 kilo 8 tekrar
Arm curl 70 kilo 6-8 tekrar.

Supplement: ON whey gold , On amino 2222
lbs olucak heralde

Evde Çalışıyorum,

ONE ARM DUMBBELL ROWING
3 set 10 tekrar 30 kg-36kg-40 kg

BENT OVER BARBELL ROWING
4 set 20-15-10-5 tekrar
45 kg-50kg-55kg-65kg

ONE ARM DUMBELL TRİCEPS EXTENSION 3 set 10 tekrar 30 kg ile (iki elle)

BARBELL CURL
4 set 40 kg-45kg-45kg-50kg

Agırlıklarım sınırlıdır.

Aynen bak yazarken bile karıştı :D

Makine agırlıkları lbs, digerleri (dumbellar vs) kilo mudur?

benim bildiğim , bir salondaki ağırlıkların tamamı ya lbs yada kg dır, hepsi lbs'dir diye tahmin ediyorum, bizim salonda da tüm ağırlıklar lbs...

Bizim salon için ben de şöyle tahmin ediyorum, bara takılan agırlıklar ve makineler lbs , dumbellar ise kilo cinsinden. Bugun aynı rakamda gözüken agırlıkları bi karşılaştırayım.

Bizim salon için ben de şöyle tahmin ediyorum, bara takılan agırlıklar ve makineler lbs , dumbellar ise kilo cinsinden. Bugun aynı rakamda gözüken agırlıkları bi karşılaştırayım.
85 kg bench yapan birisinin omuzda 140 kg basmasına imkan yok leg press de basamıyomuşsun o ağırlığı salonlarda çeşitli makineler olabiliyor istersen hocana sor

residente calle , seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama cadocx'in dediği mantık çok doğru...
zaten sabit ağırlıkların makinelere göre çok daha ağır gelmesi çok doğal, örnek vermek gerekirse bench press makinesi ile 100 pound basan birisi normal bench presste 100 poundu basamaz...

Bench press tutusla da alakali
Gercek anlamda 5inci aydayim, 54 kilo ile 4*12 yapiyorum, ama genis tutusta (yani yukun buyuk kismini pektorallere verince) tek seti bile zor cikariyorum.
Ayrica eklemem gereken sey bench presi yalniz yapabilecgim bir agirlik secerim, son set bitince elimde bar ile dogrulur ve bari yere koyarim

Back
Yukarı