ben şahsen yazdıklarına ve hikayene inanmadım. neden dersen ;
1- Devamlı olarak çok zayıf olan bir insan kilo almaya ve hızlı gelişmeye yatkın bir insan değildir .Şuan vücudun pek yağlı görünmüyor yani kas olarak kilo aldığını varsayarsak 4 ayda 12-13 kilo kas kazanman pek doğal görünmüyor bana.
2- Kimsenin kolu 4 ayda 8 cm kalınlaşmaz.Nokta.
3- 4 aydır yapan insanların büyük çoğunluğu definasyon falan tarzı konulardan da bihaber olur genelde...
4--EN ÖNEMLİSİ-
Senin bu yılın haziran ayında açtığın başka bir başlık var.O başlıkta 5 aydır yaptığın yazıyor. O başlığa göre Şubatta başlamışsın.
Martın ortasında açtığın bir başlık var o başlıkta da 4.5 aydır yaptığın yazıyor.

O başlığa göre de Aralıkta başlamışsın spora.
2010 Ekim sonu açtığın başlık var orada da 2 aydır yaptığın yazıyor yani o başlığa göre de 2010 Ağustos sonunda başlamışsın
Üyelik tarihinde 2010 Haziran
Ayrıca senin açtığın başlıklara baktım da baya bir tutarsız göründü gözüme
5 gün arayla açtığın iki başlık var.Birinde boyun 1.71 diğerinde 1.80. Birinde 66 kilosun birinde 69. İlk başlıkta 3 ay diyorsun ,ikinci başlıkta 4.5 ay diyorsun
Kimi kandırmaya çalışıyorsun bilmiyorum.Buradaki insanları kandırarak, o insanlardan övgüler alıp çok hızlı gelişmişsin tarzı laflar duyarak egonu mu tatmin etmeye çalışıyorsun onu da bilemiyorum. Bu sporu yapıyorsan kendin için yap.İnsanları kandırmak ,hava atmak için yapma bu da benden sana tavsiye olsun..
Son bir tavsiye her zaman etrafta senden daha uyanık birilerinin olabileceğini aklından da çıkarma