• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 ay Düzenli çalışma

Boy 1.82 cm Kilo 77.3 kg Yaş 24

4 ay sadece protein tozu kullandım artı yememe içmeme dikkat ettim sizce nasıl _?

resim006e.jpg

By lollibop at 2012-06-08

resim005z.jpg

resim004s.jpg

resim003wz.jpg

bu arada ben evde çalışıorum salona saddece bacak çalışmaya gidiorum 2 aydır

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:23 ----------

baya bir faciaymışımda işte o zaman haberim yokmuş ..şimdi bakınca anlıyorum :D

çekindiğiniz resimler soğuk haliniz mi? eğer öyleyse yağ-kas farkı pek belli olmayacaktır,fakat gelişiminiz gayet açık

bence facia falan değilmiş. tamam zayıfmıssında öyle aşırı bi zayıflıgın yokmuş abartmıyalım.
yanlış anlama sakın beni ama yeni resim ile eski resmi yanyana koysam eski resim daha fit gibi geldi çok yağlanmıssın sanki :) tamamen kişisel görüşüm

resimden öyle gelmiş olabilir yok zaten eski resimde 76 kg idim ama vıcık vıcık bir vucud vardı :) şuan 79 kg civarıyım değişior bazen ...ama yağ oranım baya düştü karın belirlenmeye başladı aslında yeni olduğum için forumda biraz anlamsız resim paylaştım..üstüm atlet var :D bu hafta içerisinde yöneticilere bunu sildirip daha düzenli bir sayfa açayim ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:03 ----------

çekindiğiniz resimler soğuk haliniz mi? eğer öyleyse yağ-kas farkı pek belli olmayacaktır,fakat gelişiminiz gayet açık

hayır ...idmandan 15-20 dk sonra ..çekilmiştim

Back
Yukarı