4. Ayımdayım yorumlarınızı bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce bu spora başladım . İlk 2 ayımı evde şınav ve mekikle geçirdim , 3.ayda 5kg dambıl aldım ve bu ay salona başladım . 2 haftadır salonda çalışıyorum . Ektomorf olduğumu biliyorum ve bunu öğrendiğimden beri moralim bozuk vücudum hiç gelişmeyecekmiş gibi düşünüyorum . Başlamadan önce fotoğraf çekmiş olaydım keşke ama göğüs ve karında baya gelişim gördüm. Kollarım çok ince ve uzun bir türlü geliştiremiyorum . Sizce ektomorf olarak omzumu ve kollarımı geliştirerek şu vücuda ulaşabilir miyim ?

fit-vucut.jpg

Herneyse lafı fazla uzatmadan ölçülere geçelim.

Boy : 1.81
Kilo : 66
Omuz : 111
Göğüs : 98
Ön Kol : 29
Pazu : 32
Bel : 82

Birkaç tavsiye ve öneri benim için çok önemlidir .

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 416
  • 2.jpg
    2.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 410
  • 3.jpg
    3.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 364
  • 4.jpg
    4.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 373
  • 5.jpg
    5.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 394
  • 6.jpg
    6.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 385
  • 7.jpg
    7.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 380
  • 8.jpg
    8.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 373
  • 9.jpg
    9.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 382
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce bu spora başladım . İlk 2 ayımı evde şınav ve mekikle geçirdim , 3.ayda 5kg dambıl aldım ve bu ay salona başladım . 2 haftadır salonda çalışıyorum . Ektomorf olduğumu biliyorum ve bunu öğrendiğimden beri moralim bozuk vücudum hiç gelişmeyecekmiş gibi düşünüyorum . Başlamadan önce fotoğraf çekmiş olaydım keşke ama göğüs ve karında baya gelişim gördüm. Kollarım çok ince ve uzun bir türlü geliştiremiyorum . Sizce ektomorf olarak omzumu ve kollarımı geliştirerek şu vücuda ulaşabilir miyim ?

fit-vucut.jpg

Herneyse lafı fazla uzatmadan ölçülere geçelim.

Boy : 1.81
Kilo : 66
Omuz : 111
Göğüs : 98
Ön Kol : 29
Pazu : 32
Bel : 82

Birkaç tavsiye ve öneri benim için çok önemlidir .

Ektomorf olmaktan üzülüyorsunuz öyle mi? Evet ne yersen ye yağlanamyacaksın. Size sadece bir isim vereceğim, araştırın lütfen. ZYZZ . Bu dediğim kişide Ektomorf bakınız

Ektomorf olmaktan üzülüyorsunuz öyle mi? Evet ne yersen ye yağlanamyacaksın. Size sadece bir isim vereceğim, araştırın lütfen. ZYZZ . Bu dediğim kişide Ektomorf bakınız

Bu adamı biliyorum ama ektomorf olduğunu bilmiyordum. Her neyse fazla kafaya takmayacağım artık , başarabileceğime inanıyorum.

Çalışmaya devam edersen çok iyi bir vücuda sahip olacağına eminim.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/dertlesme/s...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı