39.6 ateş sonrası KAS KAYBI

Beyler 4 gün önce 39.6 ateş , aralıklarla sık olmak kaydıyla istifra , ishal , ayağa kalkamama ve kalkınca baş dönmesi , baş ağrısı ile hastalığım başladı . Bugün Allah'a çok şükür daha iyiyim sizlere bu mesajı yazıyorum . Beslenemedim 4 gündür hastalık sebebiyle hemen ayna karşısına geçtim ayağa kalkabildiğim anlarda ve şuan göğüslerde inme , kollarda incelme var gibime geliyo. Önceden giydiğim kıyafetlerde biraz bol geliyo acaba KAS KAYBI mı yaşadım yoksa 4gün düzgün beslenemedim diye mi oldu bu beslenmeyi toparlayınca düzelir mi vücut kendine gelir mi ??? Moralimi bozuyo tabi ki Allah'a şükürler olsun düzeliyorum bu konuda bana yardım eder misiniz lütfen ACİLLL

Kasma kendini bu kadar, yillarca aylarca ugrastigimiz sey 3-4 gunde gitseydi emin ol kimse ugrasmazdi.

Duzgun beslenmene devam et, 1-2 gun dinlen. Ilk idman sonrasi bile pump oldugunda hicbirsey kaybetmedigini goreceksin.

Bu kadar takmayin dert,tasa kataboliktir aslinda :)

Kasma kendini bu kadar, yillarca aylarca ugrastigimiz sey 3-4 gunde gitseydi emin ol kimse ugrasmazdi.

Duzgun beslenmene devam et, 1-2 gun dinlen. Ilk idman sonrasi bile pump oldugunda hicbirsey kaybetmedigini goreceksin.

Bu kadar takmayin dert,tasa kataboliktir aslinda :)
Çok teşekkürler takıntı olmuş bildiğin aynaya bakıyorum sürekli eridim diye

Back
Yukarı