31 Temmuz Son Gün! Gözlerimden Ameliyat olacağım destek bekliyorum

Merhaba değerli BodyForumTr severler;

Sizlerden bir ricam olacak sadece 1 dakikanızı alacak.Benim için gerçekten önemli!

Ben Melih AKINCI,

Arkadaşlar Dünyagöz hastanesinin Facebook üzerinden yürüttüğü bir yarışma var.

Yarışma sonunda en çok oy alan kişiye lazer hediye çeki veriyorlar ve bende
3 aydır gözlerimden retina tedavisi görmekteyim.Temmuz sonunda son kontrollerim var, doktorlar ameliyat olmama kesin gözüyle bakıyorlar. Şuan ki durumumla ciddi anlamda maddi olarak bu ameliyat için zorlanmaktayım.

Sizden isteğim Aşağıdaki linke tıklayıp uygulamaya izin ver diyerek oylamaya katılıp bana oy vermeniz.

Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Yarışma Linki :http://apps.facebook.com/dunyagoz-lazer/?ref=bookmarks
Desteğinizi bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. thums:

Dünyagöz hastanesinin Facebook üzerinden yürüttüğü bir yarışma var.

Yarışma sonunda en çok oy alan kişiye lazer hediye çeki veriyorlar

Desteğimi gönderdim ancak üzerinde durmak istediğim asıl konu "Dünya Göz Hastanesi"nin hediye çeki olayı!

Lazer'in kullanım alanı çok geniştir, hayat kalitenizi etkilemeyen işler içinde kullanılır (talep ederseniz) son derece tehlikeli ve kör olma tehlikesi yaratan rahatsızlıklar için de kullanılır.

Dünya Göz Hastanesinin bu çeşit bir reklam kampanyası ile ihtiyacı olsun veya olmasın hediye çek'ini oylamaya sunması etik değildir!

Sizin gibi rahatsızlığı olup da maddi gücü yetersiz olanları hediye çekinin sonucunu beklemeden sağlığına kavuşturacak güce sahiptir Dünya Göz Hastanesi... Kaliteli ve güvenilir bir hastanedir ama bu uygulaması beni şaşırttı...

Size desteğimi gönderdim ama Dünya Göz Hastanesine de kırık notu gönderdim!

Desteğimi gönderdim ancak üzerinde durmak istediğim asıl konu "Dünya Göz Hastanesi"nin hediye çeki olayı!

Lazer'in kullanım alanı çok geniştir, hayat kalitenizi etkilemeyen işler içinde kullanılır (talep ederseniz) son derece tehlikeli ve kör olma tehlikesi yaratan rahatsızlıklar için de kullanılır.

Dünya Göz Hastanesinin bu çeşit bir reklam kampanyası ile ihtiyacı olsun veya olmasın hediye çek'ini oylamaya sunması etik değildir!

Sizin gibi rahatsızlığı olup da maddi gücü yetersiz olanları hediye çekinin sonucunu beklemeden sağlığına kavuşturacak güce sahiptir Dünya Göz Hastanesi... Kaliteli ve güvenilir bir hastanedir ama bu uygulaması beni şaşırttı...

Size desteğimi gönderdim ama Dünya Göz Hastanesine de kırık notu gönderdim!

Desteğin için teşekkürler arkadaşım...:)
Haklısın Dünyagöz gibi büyük bir kuruluşun ihtiyaç sahiplerine daha çok imkan sunması gerekli inşallah ilerleyen zamanlarda bunlara şahit oluruz...

@pilot95,@thechosenone - ilginize ve desteğinize teşekkür ederim arkadaşlar :)
İnşallah hayırlısı olur

Back
Yukarı