30 saniyede 60 gram protein

enwer-34

Üye
lor peynirini yiyemedigim icin icmeye karar verdim

yarim kilo lor 400 ml su

istege göre bir sürü cesit deneyebilirsiniz ben mesela maydonoz ile tüketiyorum isterseniz recel ,marmelat,muz,elma,meyve cesitleriyle resimdeki gibi hazirlayip tüketebilirsiniz 60 gram protein icine koydugunuz malzemeye görede karbonhidrat veya seker olacaktir istediginiz yere beraberinizde götürun afiyet olsun

Eklentiler

• blender.jpg
    blender.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 942
  • blender2.jpg
    blender2.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 849
  • blender3.jpg
    blender3.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 856
Ortalama 1 yildir gece yatmadan ve kahvati sonrasi ayran seklinde iciyorum.

250 gr peynir + tuz + zeytinyagi mikserden geciriyorum.

Ayran sevenler icin birebir.

yorsan böreklik lorun yemesi gayet güzel, birde yorsanın kahvaltılık loru var böreklik ile aynı değerlere sahip ama yemesi çok daha kolay yumuşak bi tadı var, çok zor bulunuyor ben ankarada arayıp çok zor bulunduğuna şahit oldum firma çok az üretiyormuş ondan nedense, onu oturup yoğurt gibi yiyebilirsiniz tabi önce bulabilmek lazım :)

Ben tarifi görünce deniyim dedim aynı lor peynir su ile yaptım sonra süzme yoğurt vardı onuda koydum 2 kaşık kıvamı biraz sulu oldu dedim bide salatalık rendeliyim içine oldu sana cacık yanına pilav üstü tavuk miss tavsiye ederim.

her gün yerim bende b enim yeme şeklim ise , 150 - 200 gr lorun içine 3 haşlanmış yumurtayı dilimliyorum mis gibi oluyor birde karışık baharat atıyorum çok leziz oluyor deneyebilirsiniz :)

Birkaç marka lor denemiştim, 100 150 gramdan fazla hiçbir markayı yiyemiyordum devamı gelmiyordu ta ki Yörsan Böreklik Lor alana kadar :). Dün bir oturuşta 250 gram yedim, bugün de o civarda yemeyi düşünüyorum. Besin değerlerini isteyen olursa yazarım, Migros'tan 5 lira civarına almıştım.
Off topic olduysa kusura bakmayın :).

lor da casein proteini vardır. antreman sonrasında önerilmez. antreman sonrası çabuk sindirilen proteinleri kullanmanızı öneririm(whey, tavuk fln).

Tabii yaa nasıl düşünemedim ben bunu! :(

Her akşam muzlu süt yapıyorum, acaba içine 60 - 100 gr kadar lor peyniri ilave etsem tadı nasıl olur? Deneyip tecrübemi sizlerle paylaşacağım.

lor da casein proteini vardır. antreman sonrasında önerilmez. antreman sonrası çabuk sindirilen proteinleri kullanmanızı öneririm(whey, tavuk fln).

Lor'larin cogu sutten degil peynir alti suyundan yapilir. Bu da casein miktarini dusurur, whey miktarini artirir.

Back
Yukarı