voltaj
Üye
Neden cellalendiniz anlamadım.. Ben fikrimi yazdım oraya. 3 senelik spor değil bu kusura bakma. Ben 5 senelik 10 senelik adamlar da gördüm vücudunda hiç bir şey yok. Bunlara karşılık bir buçuk sene spor yapmış ve resimdeki arkadaşımızdan çok daha iyi fiziğe sahip insanlar da gördüm. Standart bir insan, eğer fiziksel bir özrü veya hormonal bir bozukluğu yoksa, 3 sene disiplinli bir şekilde spor yaptığında bundan çok daha fazlası olur.
Supplement olayına gelince, arkadaşın özellikle kollarında hatlar belli olmuyor. Bu genelde supplement kullanmayan insanlarda meydana gelen bir durum. Bunun bilimsel açıklamasını isterseniz dergilerimi karıştırıp size hangi derginin kaçıncı sayısı yazabilirim. Ya da Gen-Shi diye bir supplement var. Araştır anlarsın en basitinden.
Bu arada nasıl bu tarz tahminler içerisinde olduğumuzun cevabını kendiniz vermişsiniz. Sizin de dediğiniz gibi arkadaşımız hiç bir şey yazmamış, biz de tahmin yürütüyoruz doğal olarak.
Burada eleştiride yapacağız, övgü ile de bahsedeceğiz. Tamam saçmalamış olsam haklısınız ancak ben saçmaladım.
Son olarak siz de bulk halinizle fotoğraf koymuşsunuz ve insanlar beğenmemiş sanırım. Bu arkadaşın bulk haliyle koyduğunu nereden biliyorsunuz ? Siz müneccim misiniz ? Adam hiç bir şey yazmamış arkadaşım. Paylaştığı fotoğrafın %60 ı salon reklamı zaten..
Neyse boş kelam etmeye gerek yok. İyi forumlar.
arkadaşım yazmayayım yazmayayım diyordum zorla yazdırıyorsun.
Eğer bu sporu yapıyorsan şunu bilmek zorundasın 1. Emeğe Saygı 2. olarak da her insanın genetiği, anatomisi aynı değildir ki bu nedenle herkes 3 sene çalıştığında aynı ölçülerde olamaz. Burda kimsenin bir birini yalan söyleyecek hali yok. ha bizi kandırmaya çalışsa da sadece kendini kandırmış olur ki zaten bunu yapacağını hiç sanmam. burda yok olmamış yok bilmem nasıl dersiniz onu anlamam.
arkadaş sadece foto koymuş ne öncesi ve ne sonrasının. beslenme programı, idman programı vs vs yok.
not: Post sayılarınızı yükseltmek için abuk sabuk yazılar yazıpda forum kirliliği yaratmayın.