3 Gün üst üste antreman

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan rasas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rasas

Üye
selamlar,
Beyler ben taşra sayılabilecek bir yerde çalışan bir mühendisim.Çalıştığım ilçede spor salonu yok bu yüzden cuma cumartesi ve pazar günleri antreman yapabiliyorum.
Birazda kendimle ilgili fikir oluşturabilecek bilgiler vereyim.VG yi daha önce 7 ay kadar yaptım şimdide yaklaşık 4 aydır yapıyorum.Beslenmem protein ağırlıklı.Şu anda cuma gunu göğüs sırt ,cumartesi omuz bacak kalf,pazar biceps triceps çarşamba günleride şınav barfıks seklınde bır çalışma sıstemı uyguluyorum.Boyum 178 kilom 70 .Amacım temiz kas kutlesi elde etmek.
Yardım istediğim konu bu 3 gun uygulayabileceğim bir antreman sıstemı ve/veya programı.
İlgilenen arkadaşlara sımdıden teşekkürler.
 
Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı