3 Aylik değişim yardim gerek

Selamlar arkadaslar. 3 Ay önce baslamisdım bu spora zamanla sevdim ve suan hergun her dakika spor salonunda olsım geliyor o dereceyle seviyorum önce fotoğrafim pek yoktur ölcude almamistim sadece kolu almistim digerlerini ölçmeyi bilmiyorum acikcasi [emoji53]
Spor baslamadan önce ;
Kol : 23-24
Boy : 1.74
Kilo : 54
Spor başladıktan sonra ;
Kol : 29-30
Boy : 1.75
Kilo : 62
Baslamadan önce 1 fotoğrafim var
uploadfromtaptalk1440696109425.jpg

Keske baslamadan once cekilseydim diyorum buda basladigim 6. Gununde cekildim. Şimdiki halim ise
uploadfromtaptalk1440696909350.jpg
uploadfromtaptalk1440696926777.jpg
uploadfromtaptalk1440696939945.jpg
uploadfromtaptalk1440696950332.jpg

Pek cok bilgi veremesemde gordugunuz kadariyla nasil arkadaslar ?

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zayıf hacimsiz ve yağsız :D ama ben şahsen zayıf vucutların daha güzel kas yaptıgı düşüncesındeyım daha zorlanırlar ama daha estetik olur :D ama bu vucudunun duzgun kaslı olması ıcın 1 yılın gider kafadan en az :D

Anladm kardesim saol :) az cok baslamadan once nasil oldumu yazdm 3 aya gore sence iyimidir ? :)

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam 3 ayda bir şey olmuyo kafaya takma aldığın kilo da iyi ilk 4-5 aya kadar kaldjrdığın ağırlıklar değişiyo sonra eve geliyorsun vücuda bir bakıyorsun ben ne olmuşum ya diyorsun :) her zaman böyle fit görüntüyle kas geliştir fazla yağlanmadan başarılar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karın kasların iyi gelişmiş baklavalar belli oluyor biraz resimler de işte yağ oranını az tutmak önemli besin konusunu http://gencvefit.com/haftalik-yemek-plani yandaki link de bulunan kuralları öneriyorum fakat biraz kilo almalısın ve ağırlıkları kalmayı alışırsan 1 yıl sıkı tutarsan kendini antremanlarını hiç aksatmadan devam edersen süper bir vücut yaparsın devamlı çalış yeni öğrendiğin egzersiz hareketleri olduğu zaman hep çalış evde özellikle kendine bir dakika ayır 20 kere her gün şınav çek kol ve göğüs kasların için çok etkili oluyor başarılar ;) :cool: :D

Back
Yukarı