3 aylık pazu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bruce123

Yeni Üye
3 aylık pazu idare eder hiç birşey kullanmadım daha protein almayı düsünüyorum

yenibitelemresmi2kl6.png

böyle resimleri ancak snap-shots(tek resimler) bölümüne koyabilirsin...yoksa yorum bekleme...üye fotoları detaylı resimlerin bulundugu analiz yapmak için , eksikleri görmek için açılan en az 5-6 foto farklı acılardan olması gerekiyor...dedigim gibi diğer başlıga koy istersen bunu...çünkü kilit-çöp olacak birazdan....

resim ekleme resimli anlatım kaynak = FleXoR

Foruma nasıl resim eklenir (resimli anlatın)
Foruma resim eklemenin 2 yöntemi var biri sitenin eklentisi aracılığı ile diğeride upload sitelerinden link vererek ikisinede yer vereceğim

SİTEDEN RESİM EKLEME

1 Başlığınızı açarken yazınızı yazdıktan sonra biraz aşşağıda yer alan eklenti tuşuna tıklayınız

resim1.jpg

2 Açılan pencerede gözat ı tıklayarak sistemi pc ye yönlendiriniz

resim2-1.jpg

3 Açılan pencerede resimin bulunduğu konumu tanıtarak aç ı tıklayınız
resim3.jpg

4 Sistem kodları almış bulunmaktadır bundan sonra yükle diyerek işlemi tamamayınız

resim4.jpg

LİNK VEREREK RESİM EKLEMEK

İlk olarak resim upload adresine giriniz http://www.imageshack.us/

1 - Göz at diyerek bilgisayarınızdaki resime yöneliniz

5.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- Açılan pencerede Yüklemek istediğiniz resimi seçerek aç tuşuna basınız.

4.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- Upload tuşuna basarak resimi yülmeme işlemine başlayınız

3.jpg

4- Yükleme işemi bittikten sonra en alttaki kodu kopyalayınız

2.jpg

5- Açıklayıcı bir Başlık açarak kopyaladığınız Kodu yapıştırınız

1.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı