3 AYDA PROTEIN TOZU ONERISI

3 ayima girdim protein tozu kullanmak istiyorum fakat marka konusunda pek bilgim yok onerebileCeginiz iyi bi marka varmi Kilom 68 boy 1.86 hacim kazanmak istiyorum yurtta pek iyi beslenemiyorum bu sebeble protein tozu kullanmak istiyorum simdiden tesekkurler onerileriniz icin

Hacim için kompleks ve icinde karbonhidray olan hir toz kullanmani oneririm mp combat kompleks, bsn synhta 6 ve muscletech in adini hatirlamadigim kompleks proteiji var bunlar hacim icin iyi

Protein tozu kilo aldırmaz demişsinizde o bünyeden bünyeye değişiyor galiba çünkü spora ilk başladığım dönemde beef carnivor ile baya kilo almıştım. Mass değildi

Yeni oldugum icin pek bilgim yok benimde 3 aydayim karbonhidratmi kullanim simdi kilom az cunku boyuma gore arkadaslar
Karbonhidrata bosuna para verme cunku besinlerin buyuk kismi karbonhidrat bu supplement olayina 6. Aydan sonra girmeni tavsiyd ederim o zmana kadar ne bulursan ye sıkıntı olmax

Pek duzenli beslenemiyorum apartta kaldigim icin iyi beslenemiyorum takviye lazim yani[DOUBLEPOST=1425543627][/DOUBLEPOST]Pek duzenli beslenemiyorum apartta kaldigim icin iyi beslenemiyorum takviye lazim yani

Proymtein tozu secerken icindeki protein oraninin yuzdesine dikkat etmek onemli. Maddi durumun yeterli ise iso wheyler daha cok isini gorecektir ama optimum ayarinda bir standad whey de isini oldukca gorecektir.

Back
Yukarı