slm ben 2 ayı bitirdim 2 ay boyunca 20 tekrar yapabildigim max kilo ile çalıstım su anki vucud genişligimden mennumum(oncedende çalısıyordum ama bırakmıstım spor flnda yapıyorum yani sıska bi vucudum yoktu) ama biraz daha artsa fena olmaz
ben forumu arastırıyorum çogunu okudum ama kafam daha çok karıstı kitap fln da almayı dusunuyorum bb ile ilgili onerdiginiz bir kitap var mı?
şimdi ben 20 tekrar civarı agırlıgı arttırarak mı çalısmalıyım istedigim parçalı gorunen fit bir vucud(orn brad pitt dicm ama biliyorum bu cumleye sinir oluyorsunuz baskada su anda bi isim gelmedi aklıma yeni james bond var bide anladınız ne demek istedigimi) birazda hacmı arttırmak için
veya baska turlumu çalısmalıyım.şimdi salona gittigimde hocayada anlatıcm ama burada anlattıgım şeklde anlatamıyorum ona
ycevap verirseniz sevinirim cevap vermek için benden istediginz baska bilgi varsa verebilirim.tesekkur ederim

şimdi ben 20 tekrar civarı agırlıgı arttırarak mı çalısmalıyım istedigim parçalı gorunen fit bir vucud(orn brad pitt dicm ama biliyorum bu cumleye sinir oluyorsunuz baskada su anda bi isim gelmedi aklıma yeni james bond var bide anladınız ne demek istedigimi) birazda hacmı arttırmak için
veya baska turlumu çalısmalıyım.şimdi salona gittigimde hocayada anlatıcm ama burada anlattıgım şeklde anlatamıyorum ona