3.Ay Yenilenen Antreman Programı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle kendimden bahsedeyim işim gereği bilgisayar başında akşama kadar oturuyorum ve okul zamanı ve çalışma hayatım boyunca hep oturarak çalıştım ve 3 ay önce vücudun alarm verdiğini hissederek fitnessa başladım.Aşağıda programımı yazacağım bir eksik veya hata varsa yardımcı olabilirmisiniz.

Omuz: 116,5 Göğüs: 105 Kol: 33,5 Bel: 87

Programım

1.Gün = Göğüs - Biceps

Benc Press
Benc Dambıl Press
Yatarak Yana Açış
Üst Göğüs Press
Üst Göğüs Dambıl Press
Cobla Coroser
Barbell Curl
Çift Dambıl Ön Kol
Scott Curl
Tek Dambıl Scott Curl

2. Gün = Omuz - Triseps

Enseye Pres
Enseye Dambıl Pres
Ayakta Yana Açış
Ön Omuz Dambıl Pres
Trapez
Triseps Dar Alına
Çift Dambıl Triseps
Push Down
Fransız Triseps
Kick Beck

3. Gün = Sırt - Bacak

Enseye Çekiş
Mideye Çekiş
Çift Çekiş Rowing
Dar Çekiş Göğüse
Tek Dambıl Rowing
Sukuat
Ön Bacak İtiş
Ön Bacak
Arka Bacak
Calf

Ayrıca her program bitiminde Many Different Ab Exercises - YouTube
buradaki programı uygularım karın kasları için. ( Ancak yan karın kasları için de kısa süre sonra güzel bir program bulup başlayacağım ).

Şimdi yeni başlamış ve sporla ilgili olmayan biri olarak öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum ...... Çok üstüme gelmeyin :D

Program zaten hemen hemen her salonda olan haftada 3 günlük bölgesel çalışma programı bu programla tam verim alınabileceğini düşünmüyorum özellikle 1.antrenman göğüs biceps göğüsten sonra insanın pek biceps yapacak hali kalmıyor şahsen ben Pazartesi : göğüs Çarşamba: omuz bacak Cuma : ön kol Cumartesi : sırt , arka kol olarak çalışıyorum bu şekilde çok daha verim alıyorum sanada bu tarz bir programı tavsiye ederim

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı