Öncelikle herkese merhaba. Yaşım 18
eylül ayında başladım bu spora. başladığımda
boyum :1.80
kilom 54.5 idi.
ilk 2 ayda tam 7 kilo aldım ve 62 kiloya kadar yükseldim.
Eylüldeki ölçülerim:
kol 24.5
omuz 104
göğüs 85
bel 65
kilo:54.5
bundan 3 ay sonraki ölçülerim (Aralık)
kol:30
omuz:110
göğüs:97
bel:75
kilo 62.5
şuanki ölçülerim (Şubat)
omuz 110
bel:74
kilo:60
son 2 aydır adeta yerimde sayıyorum hatta geriliyorum. beslenmem de çok değişen birşey olmadı. kolum aylardır aynı seviyede ve ne kadar çalışsamda aynı hacimde duruyor.
ilk başladığımda 1ay bütün aletleri yavaş yavaş yapmakla geçti. 2.ve3. ayda bir gün göğüs-kanat-omuz
bir gün kol-arka kol-bacak
birgün dinlenme
programını uyguladım.
aynı programa devam ediyordum şuan
1) göğüs-omuz
2) sırt-kol
3) arka kol-bacak
şeklinde devam ediyorum. Hiçbir şekilde doğal beslenme dışında birşey kullanmadım. kullanmayı da düşünmüyorum. son 2 aydır herhangi bir gelişme göremiyorum kendimde. bu da canımı sıkmaya ve artık spordan soğumama yol açıp isteksiz bir hale sokuyor beni. bir kaç grip dışında herhangi bir rahatsızlığım olmadı. bu noktadan sonra ne yapmam gerektiğini sizlere sormak istiyorum . beslenme, antreman değişikliği konusunda önerilerinizi bekliyorum
eylül ayında başladım bu spora. başladığımda
boyum :1.80
kilom 54.5 idi.
ilk 2 ayda tam 7 kilo aldım ve 62 kiloya kadar yükseldim.
Eylüldeki ölçülerim:
kol 24.5
omuz 104
göğüs 85
bel 65
kilo:54.5
bundan 3 ay sonraki ölçülerim (Aralık)
omuz:110
bel:75
kilo 62.5
şuanki ölçülerim (Şubat)
omuz 110
bel:74
kilo:60
son 2 aydır adeta yerimde sayıyorum hatta geriliyorum. beslenmem de çok değişen birşey olmadı. kolum aylardır aynı seviyede ve ne kadar çalışsamda aynı hacimde duruyor.
ilk başladığımda 1ay bütün aletleri yavaş yavaş yapmakla geçti. 2.ve3. ayda bir gün göğüs-kanat-omuz
bir gün kol-arka kol-bacak
birgün dinlenme
programını uyguladım.
aynı programa devam ediyordum şuan
1) göğüs-omuz
2) sırt-kol
3) arka kol-bacak
şeklinde devam ediyorum. Hiçbir şekilde doğal beslenme dışında birşey kullanmadım. kullanmayı da düşünmüyorum. son 2 aydır herhangi bir gelişme göremiyorum kendimde. bu da canımı sıkmaya ve artık spordan soğumama yol açıp isteksiz bir hale sokuyor beni. bir kaç grip dışında herhangi bir rahatsızlığım olmadı. bu noktadan sonra ne yapmam gerektiğini sizlere sormak istiyorum . beslenme, antreman değişikliği konusunda önerilerinizi bekliyorum