2 ayda ne bekliyordunuz acaba? belliki arkadaşın altyapısı yok zaten vücut yeni yeni oturuyor ilk 3-4 aydaAçıkcası ben gelişmeyi yeterli bulmadım bunun sebebide beslenmenden dolayı diye düşünüyorum bende bu spora yeni başladım ancak kısa zamanda güzel sonuçlar aldığımı düşünüyorum... Beslenmene düzenlemeni karın ve omuzlarada yüklenmeni tavsiye ederim..
Bu arkadaşın iki ay içerisinde kilo aldığını göremiyorum ba2 ayda ne bekliyordunuz acaba? belliki arkadaşın altyapısı yok zaten vücut yeni yeni oturuyor ilk 3-4 aydabence gayet iyi devam edin birde 7.ayda yeni resim atın bu konuya birde ozaman görelim derim
vucut alışma süresi 1 aydır2 ayda ne bekliyordunuz acaba? belliki arkadaşın altyapısı yok zaten vücut yeni yeni oturuyor ilk 3-4 aydabence gayet iyi devam edin birde 7.ayda yeni resim atın bu konuya birde ozaman görelim derim
bu benim kendi görüşüm2 ayda ne bekliyordunuz acaba? belliki arkadaşın altyapısı yok zaten vücut yeni yeni oturuyor ilk 3-4 aydabence gayet iyi devam edin birde 7.ayda yeni resim atın bu konuya birde ozaman görelim derim
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Kilo eksiğim çok vardi 63 kilo ile başladım bi kutu optimum bitirdim şuan 68.2 bi 5kilo artışım var evet bnde vucut olarak çok bi değişim goremedim bundan sonra daha dikatli beslenmeyle inşallah 6. Ayimda resim yükleyip bakarzAçıkcası ben gelişmeyi yeterli bulmadım bunun sebebide beslenmenden dolayı diye düşünüyorum bende bu spora yeni başladım ancak kısa zamanda güzel sonuçlar aldığımı düşünüyorum... Beslenmene düzenlemeni karın ve omuzlarada yüklenmeni tavsiye ederim..
Senden iyi bir gelişim bekliyoruz şimdiden başarılar durmak yok yola devam tam gazYorumun için teşekkür ederim kardeşim. Kilo eksiğim çok vardi 63 kilo ile başladım bi kutu optimum bitirdim şuan 68.2 bi 5kilo artışım var evet bnde vucut olarak çok bi değişim goremedim bundan sonra daha dikatli beslenmeyle inşallah 6. Ayimda resim yükleyip bakarz