2010 MR. Olympia kim olur?

2010 Mr.Olyimpia kim olur*

• Alves, Troy

Votes: 2 1,3%
  • Alvisi, Mark

Votes: 1 0,6%
  • Anthony Jr., Melvin

Votes: 0 0,0%
  • Cutler, Jay

Votes: 87 54,4%
  • Fankhouser, Erik

• Freeman, Toney

Votes: 3 1,9%
  • Greene, Kai

Votes: 23 14,4%
  • Haley, Marcus

• Heath, Phil

Votes: 13 8,1%
  • Jackson, Dexter

Votes: 11 6,9%
  • Jackson, Johnnie

• Martinez, Victor

Votes: 5 3,1%
  • Mishin, Evgeny

• Russia Nunn, Edward

• Obiad, Issa Ibrahim

• Piotrkowicz,

• Richardson, Craig

• Rockel, Ronny

• Warren, Branch

• USA White, Ben

Votes: 5 3,1%

• Total voters
    160
abi hâlâ oy verenler var galiba sürekli bildiri gliyo yetmez mi artık daha neyin oyunu veriyosunuz!!

Espri yapıyorsun galiba, gülelim de ayıp olmasın :)

GÜLME DE AYIP OLSUN. O sahnede bu spor için en çok şey feda eden.... en çok uğraşan ve zamanında haksızlığa uğrayan kişi VİCTOR MARTİNEZ dir.

ARNOLD a katılıyorum..haksızlıga ugradıgı konusunda hemfıkırım victor martınezın..2007 senesınde 2. olmustu jay cutler dan daha ıyıydı o sene mr.olympıa olmalıydı..2006 da da jay ve ronnıe den sonra 3. olmustu..benımde gonlumden gecen vıctor martınezın en azından 1 kere mr olympıa olmasından yana..

Hepimiz Victor Martinez'iz :D Şaka bi yana ben de Victor Martinez'e haksızlık edildiğini düşüyorum. Son Olympia 2.'si Phil Heath'den bile daha iyi bir bir atlet olduğunu düşünüyorum. Fakat ne yazık ki artık Olympia jürilerinin favorileri arasında Victor yok malesef. Bu kanıya nerden vardım ? Son yarışmalarda Victor'ın aldığı dereceler hadiseyi özetliyor. Durum bu :(

Emre şaka yapıyor olmalısın :D Başlık 2010 Mr. Olympia'nın yani 6 ay önce yapılmış bir yarışma

Back
Yukarı