200kg Deadlift yaş:21

draft

Üye
https://www.youtube.com/watch?v=uaOmGk7NA24

Geçen yıldan beri hedefim yılbaşından önce deadliftte 200kg yi görmekti. Geçen hafta 19.12.2012 de:) Kemersiz, sadece straplarla çıplak ayak, mümkün olan en mükemmel bel posizyonunda:) Bu yılki temel hedefime ulşatım. Gelecek yılbaşından önceki yeni hedefim 250kg:)

Boy: 170
Kilo: 85
Antreman geçmişi: 6 yıl

draft video hata veriyor.
edit:düzeldi :)
Hareket formu güzel çokta zorlanmamışsın sanırım.

Son düzenleme:
https://www.youtube.com/watch?v=uaOmGk7NA24

Geçen yıldan beri hedefim yılbaşından önce deadliftte 200kg yi görmekti. Geçen hafta 19.12.2012 de:) Kemersiz, sadece straplarla çıplak ayak, mümkün olan en mükemmel bel posizyonunda:) Bu yılki temel hedefime ulşatım. Gelecek yılbaşından önceki yeni hedefim 250kg:)

Boy: 170
Kilo: 85
Antreman geçmişi: 6 yıl

hakikaten 200 kg var mıydı ? aferin. güzel , gayet güzel. Kaldırdığın ağırlığa göre formun oldukça iyi bence.

mesajın içine videoyu ekleyebilirsen görebilirim
linkten açılmıyor burda benim ofiste filtre var internette

şimdi cepten izledim ancak görüntü pek net değildi
en üst noktada bukadar ağır kilolarda kalçayı öne atmaman belin için daha sağlıklı olacaktır.
gerçekten muhteşem bi ağırlık alına girmişsin
işte Türk gücü :)

Gerçekten çok güzel 200 Kg hafif bir kilo değil hareketide nizami yapmışsın.

Maşallah diyelim nazarımız değmesin .

İyi sporlar.

Calfler dikkat çekici harekette nizami ağırlık üst düzey ve aşırı zorlanmamışsınız içten bir şekilde tebrik ediyorum :)

hocam, gönderdigin PM i cevapladim, senin cevaplamani da bekliyorum. 200 kiloyu bu sekilde kaldiriyorsan. hareketleri duzgun yaptiktan sonra bunun arkasinda 215/220 kg var. video da gordugum kadariyla, butun yuku sirtinla kaldirmissin. bacaklara yuk çok az binmis. deadlif bunun tam tersi, butun yuku bacaklara bindirmek, ziraz bacaklar sirt kaslarinda kat kat daha guclu kaslardir.

Bu 200kg denemesinden önce 150kg ye kadarda squatla quadricepsleri bitirmiştim ondan bacakları doğru düzgün kullanamıyordum.

Romanian deadlifte daha yakın olmuş sırtı düz tutarak bacaklarla kaldırsan 230 rahat kaldırırsın.

Back
Yukarı