bende myo bitirdim. bu yıl açık öğretim 3. sınıftan devam edeceğim inşallah. Ben bu okulların sağladığı iş imkanının dışında, insana kazandırdıklarını hatırlatmak isterim.
gırgır şamata olur düşüncesiyle tercih yapmıştım en başta. ama öyle bir 2 yıl geçirdimki anlatamam.
hayatımı paylaştığım insanı buldum orada. gerek okulda gerek okul dışındaki sosyal ortamlarda bildiğimi sandığım çok şey öğrendim.
hayatı üniversite öncesinde sadece bir teori olarak yaşadığımı farkettim. ailemden uzak kalmayı öğrendim.
parasızlığı ve para yettirmeyi öğrendim. sıkıntı çekmeyi yaşadım. bunalıma girdim, güldüm, gördüm ve hatta ölümden döndüğüm bir motor kazası bile yaptım.
hayata dair çok şeyi ilk defa orada yaşadım ve öğrendim. güzel anılarımda oldu, acı tecrübelerimde. çok kaliteli insanlarda tanıdım riyakar insanlarda.
kısacası o zamana kadar bir balkon çocuğu olduğumu farkettim. yaşadığım 2 yıl beni en az 10 yıl ileri götürdü.
bende bilirdim direk açık öğretimden okuyup bitirmeyi. kişi kendini geliştirmeyi bilmeli. ben öyle yaptım. yapmaya çalışıyorum en azından.
kendimi hayata karşı daha güçlü hissediyorum artık. geçen 2 yılın ardından sadece, iyiki gitmişim, iyiki okumuşum diyebiliyorum ve fotoğraflara bakıp iç geçirebiliyorum ancak, keşşke bitmeseydi diye.
şu anki iş yaşamımda da, (hep söylerlerdi de anlamazdım) insanların senin etiketine değil marifetine baktıklarını çok iyi anladım.
Türkiye de bir gurup insanlar myo lara karşı ön yargılıdır hep. o bir gurup insanlar genelde kas geliştirme sporuna da karşı çıkan insanlardır. hayatları muhalefettir o insanların ve kesinlikle sözleri dinlenmemesi gereken insanlardır.
onlar dinlenmemeli ve tercih yapılmalıdırthums:
benim diyeceklerim çok fazla da, uzun olur bu konuda yazmaya kalkarsam
