2 yıl sonra supplement..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enerdo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enerdo

Üye
Merhaba,

Uzun bir süredir supplementsiz antrenman yapıyorum. Haftada 5 gün spor yapıyorum. Boyum 190 kilom 90. Şimdi supplement kullanmaya karar verdim. Antrenmana sabah 11:30da gidiyorum. Supplement alma sıkıntım yok. Yardımsever arkadaşlardan basit bir öneri bekliyorum. Örneğin:

Sabah uyanınca: protein tozu
Antrenmandan önce: x gr creatin
Antrenmandan sonra: xxx
X saatte: zzz
Yatmadan önce: yyy

gibi..

Protein kullanım zamanlarını biliyorum. Uyanır uyanmaz, antrenmandan sonra ve yatmadan önce kazein protein gibi.. Daha çok öğrenmek istediğim bcaa, glutamin ve kreatini hangi saatlerde ne miktarda almam gerekiyor ve protein tozunun içindeki bcaa ve kreatin ile bilrlikte nasıl hesaplanıyor.

Vakit ayırıp cevaplarsanız sevinirim. Herkese teşekkürler..

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı