2.Haftam Bitti Yorumlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Abilerim,Kardeşlerim Yaklaşık 2 Hafta Önce Spor Salonuna Yazıldım Zayıflama Ve Vucut Geliştirmek İçin Değişim İçin 2 hafta kısa bir süre ama moral almak için koymak istedim yorumlarınızı bekliyorum

Boy : 165 Evet Çok Kısa
Başlanılan Kilo : 84,2
Omuz : 119
Kol :31
Göğüs : 108
Bel :106

Bu Spor Salonuna başladığımdaki ölçüm 1 ay olduğunda yani 2 hafta sonra tekrar ölcüm yapılacak

sizce iyi gidiyor muyum ?

http://d1211.hizliresim.com/13/q/g5r3k.jpg

not : şöylede bir bilgi vereyim 2 kere felan evde kendi başıma kilo vermeye kalktım 1 ay yapıp hep geri döndüm vazgeçtim bu sefer kararlıyım ve azimliyim

Son düzenleme:
Aslında hafif bi gözle görülür belirginlik var başladığın halinden bayağı bi göbek bölgesi ve kalça bölgesinde azalma olmuş çalıştıkça oraları bayağı azalıcak rahatla.Ayrıca boyunu kısa görme dostum 2metre olsan nolucaktı ki?Bence 2 haftada böyle gözle görülür kazanım çok iyi olmuş.Başarıların devamını bekliyorum sana şunu söyliycem başladığın fotoğrafınla 2ay sonraki fotoğrafın arasındaki farklar hayatına büyük etki edicek senin için eğer bırakmazsan vücud geliştirme eminim ki hayatına çok güzel şeyler kazandırır...

Aslında hafif bi gözle görülür belirginlik var başladığın halinden bayağı bi göbek bölgesi ve kalça bölgesinde azalma olmuş çalıştıkça oraları bayağı azalıcak rahatla.Ayrıca boyunu kısa görme dostum 2metre olsan nolucaktı ki?Bence 2 haftada böyle gözle görülür kazanım çok iyi olmuş.Başarıların devamını bekliyorum sana şunu söyliycem başladığın fotoğrafınla 2ay sonraki fotoğrafın arasındaki farklar hayatına büyük etki edicek senin için eğer bırakmazsan vücud geliştirme eminim ki hayatına çok güzel şeyler kazandırır...

Yorumunuz İçin teşekkür ederim başladığımdan beri böyle rahatlık hissediyorum eskiden sanki kendimi taşıyamıyor gibiydim evet 2 hafta kısa bir süre ama ben bırakmayı düşünmüyorum azimle devam..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23.11.12 00:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22.11.12 23:57 ----------

vucudundaki odem gitmeye baslamis, Yani halk arasinda tabirle siskinlik gitmeye baslamis, 2 haftada fazla bir sey bekleme, ama dedigim gibi azimli ol, bi6 ay sonra tekrar resimlerini koyarsan daha saglikli yorum yapabiliriz.

Yorumunuz için teşekkür ederim evet şişginlik baya gitti gitmeside beni baya bi motive etti daha bi gaza getirdi güvenim yerine geldi

Boy için kısa demişsin ama bu sporda kiloyu verdikten sonra kısa boyu avantaja çevirebilirsin kasların kısa olması daha çabuk verim almanı sağlar uzun boylu birine göre daha kısa sürede sonuç alırsın 2 haftada pek gözle görülür bir değişme olmasada sporun etkisini göstermeye başladığı belli özellikle beslenmene çok dikkat etmeni öneririm benimde en büyük eksiğim beslenme ama gelişimde %60 beslenme %40 antreman istediğin ölçülere ulaşman dileğiyle

Boy için kısa demişsin ama bu sporda kiloyu verdikten sonra kısa boyu avantaja çevirebilirsin kasların kısa olması daha çabuk verim almanı sağlar uzun boylu birine göre daha kısa sürede sonuç alırsın 2 haftada pek gözle görülür bir değişme olmasada sporun etkisini göstermeye başladığı belli özellikle beslenmene çok dikkat etmeni öneririm benimde en büyük eksiğim beslenme ama gelişimde %60 beslenme %40 antreman istediğin ölçülere ulaşman dileğiyle

yorumunuz için teşekkür ederim

benim gibi uzun boylu olsaydın yine sıkıntıların olucaktı yinede iyinin iyisi ,kötünün kötüsü var ya sakat olsaydın bu yüzden çalışmalarına devam et, gelişiminde hiç yoktansa iyidir

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı