2 gündür kalbim ağrıyor

Ben 16 yaşındayım. Zaten 2 yıldır yılda 3-4 kere olan bir şeydi. Doktora gittiğimde gelişmeye bağladı. Şimdi ağrı 2 gündür hiç azalmadan devam ediyor. Kalbim atarken tıkırtı şeklinde sesler geliyor bazen. Derin nefes alınca dayanılmaz bir acı oluyor. Sizce yine gelişmeden dolayı mıdır?

Acı batma şeklinde mi? vg yapıyorsanız nefes alıp-verme formunuz yanlış olabilir dikkat edin

geçmiş olsun

Gelişmeyle kalb gögüs sancısının ne alakası var anlayamadım.
Baska bir doktora görün kalp grafilerini al derim.
Kalp bu şakaya gelmez.
Geçmiş olsun.

nefes alırken daha çok batıyorsa genelde kas ağrısıdır .

göğüs kafesi kemiklerinin arasındaki kaslar ağrı yapabilir.

bir kalp grafini görmek lazım.

ağrı sol koluna omzuna ve boynuna doğru yayılıyosa doktora gitmeni öneriririm.

Ağrı şu anda yok denecek kadar az hatta kalbimde midir kaslarda mıdır bilmiyorum ama bir ağrı hissetmiyorum. Ama ağrının olduğu dönemde omuz ve boyun kısmımda da ağrı olabiliyordu. Hatta şu anda da sol omzumda ağrı var biraz.

Banada oluyor bazen böyle nasıl desem azar azar nefes alabiliyorum böyle derin derin nefes alıcam alamıyorum bildiğin bir şey batıyor sanki kalbime ,geçen sene doktora gösterdim hiç bişeyin yok turp gibisin dedi gönderdi kas ağrısı dedi ,Valla kas ağrımısıdır bilmem ama normalde benim bildiğim kas ağrısı böyle olmuyor :) demek ki kalbe yakın olduğu için falan herhalde bende bilmiyorum, bu arada yanlış anlaşılmasın göğüs bölgesinde bu çeşit bir kas ağrısı için illa kas çalışmak gerekmiyor soğuk vurduğunda üşütüldüğü zaman falanda göğüs bölgesinde kas ağrısı olabiliyor dikkat etmek lazım göğsünüzü sıcak tutun :D

Back
Yukarı