2 foto da antijenden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaş 17

bu araya öss girdi fazla bi spor yapamadım

yaş 18

kas yakmadan karın kaslarını belirginleştirmek için tavsiyeleriniz varsa sevinirim

boy kilo vs yazmak gerekiyormuş

boy:1.80
kilo:69
yağ oranını bilmiyorum ama yağlı değilim

genelde yazları vücut gelişrime salonuna gidiyorum onun dışında evde mekik ve şınav çekiyorum..

Son düzenleme:
yazları gitmeye devam edersen bence (antrenman şekline göre değişsede) kas yakmaya devam edebilirsin.sen asıl kas yapacağın sıralar dinlenmeyi tercih ediyorsun.ters olmuş biraz.

yazları kilo almak kas yapmak hacim yapmak zor oluyor

kısın metabolizma yavaslıyo sıcaklık düsüyo o yüzden hacim daha güzel oluyor senin bende hacimlenmen gerekiyor

ama düşündüm de şöyle bişey var

yazın metabolizma hızlanıyor bunu değerlendirmek gerek çünkü kas inşası da sonuçta metabolik bi olay metabolizma hızlandığında vücudu gerektiği şekilde beslerseniz kas inşası da kışa göre daha hızlı olur bence

Fotolardan anladığım kadarıyla hemen hemen aynı vücuda sahibiz. Kilo boy orantımız da aynı.

Karın kasları için mekik ve yatarken ayakları düz bir şekilde kaldırıp, dizleri kırmadan ve yere değdirmeden indirip kaldırılan bir hareket var ismini bilmiyorum onu yapman yararlı olabilir. Şu sıra 1-2 haftalık ara vermiş olsam da spora (yeni salona geçtiğimden dolayı) arada bu iki hareketi yapıyorum ve karın kaslarım belirginleşti baya.

Ayrıca bu yazın kas erimesi oalyına takıldım. Nasıl yani ben şimdi yaz geldi diye sporu mu bırakayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı