2 AYLIK DEĞİŞİM LÜTFENNNN

Biliyorum fazla bişey değişmedi ama yorumlarınız fikirleriniz ve tavsiyeleriniz benim için önemli lütfen yazın
ÖNCESİ----
e3be8ffaeae4e864928f5c3eb9d74a02.jpg

SONRASI(2AY)-----
cbb53069fa6aada8dfe2ebe52ce9fd0f.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omuzlarda ve karın bölgesinde gelişim var omuzlar farkındaysan yukarı doğru toplamış aynen devam. kanat göremedik farklı pozlarda ataydın iyiydi

Kanat tam olarak nasıl çalışılıyor bilmiyorum ama sanırım sırt çalışırken oluyor

gelişim güzel tabi 2 ayda omuz yapmışssın yağda gitmiş vucuttan aynı tempoyla devam bence kilo almamışsın senin hacim yapman lazım bu kiloyla zaten vucut görünmez bulk olman gerek

gelişim güzel tabi 2 ayda omuz yapmışssın yağda gitmiş vucuttan aynı tempoyla devam bence kilo almamışsın senin hacim yapman lazım bu kiloyla zaten vucut görünmez bulk olman gerek
Bulk yapmalıyım farkındayım ama yağ tabakası olmadan sadece kasla hacimlenmek istiyorum o nasıl olucak hiç bilmiyorum

Bulk yapmalıyım farkındayım ama yağ tabakası olmadan sadece kasla hacimlenmek istiyorum o nasıl olucak hiç bilmiyorum

Clean yapıp 300 kalori üstüne çıkarsın temiz büyürsün beslenmene dikkat etip güzel karb alıp ama çok az yağlanırsın belli olmaz bu da

Back
Yukarı