2 aylık sporcu için ? (Kafam karışık bir yardım edin Lütfen)

Arkadaşlar , 1.ay istasyon programı çalıştım. 2.ay aletlerde parçalı olarak çalışıyorum. 3 .ay serbest ağırlığa geçeceğim. şuan 2.ay 3.haftadayım. kas yıkımını engellemek için whey protein almayı düşnüyorum. fakat 2 aylık bir sporcu için boşa harcamak mı olur yoksa işime yarar mı ? çok fazla yemek yediğimde söylenemez. zaten alırsamda antrenman günleri bir tek ant sonrası ve yatarken kullanıcam fazla harcamamak için. görüşlerinizi alabilirmiyim çok teşekkürler.

iyi beslenemiyorsan beklemenin bir anlamı yok.ama her zaman ikinci planda olması lazım önce tavuk ,yumurtadan protein ihtiyacını karşılamaya bak.

iyi beslenemiyorsan beklemenin bir anlamı yok.ama her zaman ikinci planda olması lazım önce tavuk ,yumurtadan protein ihtiyacını karşılamaya bak.

olduğu kadarıyla yiyorum. protein almaya özen gösteriyorum fakat günde çok fazla öğün aldığım söylenemez. spordan sonra hele çok susadığım için karnım tok oluyor resmen birşeyde yiyemiyorum zorlada keyfi olmuyor. en az 1. 1.5 saat bekleme durumunda kalıyorum en azından o 1 1.5 saati whey protein kapatır diye düşünmüştüm ?

Back
Yukarı