foreing123
Üye
Merhaba değerli arkadaşlarım.Özet geçeyim başlıktaki gibi herşey.Öncelikle konu yanlış yere açıldıysa eğer üzgünüm.
1.5 Aylık bir vücut geçmişim var supplementsiz, 15 günlük ara vermek zorunda kaldım antibiyotik kullandığım için. Yaza çok az kaldı ve temmuz ayına kadar benim vücudumu çıkartmam gerek, bir beslenme programı aldım onu uygulayıp bunun yanı sıra muscle tech anabolic halo + bio tech usa power pro whey kullanacagim elimde olan urunler. Nasil bir antreman programiyla istedigim sonuclari 60 gunluk bir surede elde edebilirim az da olsa ? kollarim 34, kilom 80 , vucut yag oranim %16.
Beslenme programım kısaca ;
sabah - 4 yumurta , 2 dilim kepek ekmegi ,yagsiz tussuz beyaz peynir- portakal suyu-yulaf ezmesi.
ara ogun : 1 elma 1 protein tozu 1 kasik bal
oglen : 100 gr tavuk-balık-et yanında pilav veya makarna + elma suyu
ara ogun : 1 muz 3 ceviz 1 protein
antreman sonrası : salon sonrası + protein
aksamustu yemegi : 100 gr tavuk-et-balık + makarna veya pilav
saat 8 siralari : meyve, 3 adet badem
gece yatmadan yeşil çay..
yorumlarınızı bekliyorum çalışma programı istiyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar iyi çalışmalar.
1.5 Aylık bir vücut geçmişim var supplementsiz, 15 günlük ara vermek zorunda kaldım antibiyotik kullandığım için. Yaza çok az kaldı ve temmuz ayına kadar benim vücudumu çıkartmam gerek, bir beslenme programı aldım onu uygulayıp bunun yanı sıra muscle tech anabolic halo + bio tech usa power pro whey kullanacagim elimde olan urunler. Nasil bir antreman programiyla istedigim sonuclari 60 gunluk bir surede elde edebilirim az da olsa ? kollarim 34, kilom 80 , vucut yag oranim %16.
Beslenme programım kısaca ;
sabah - 4 yumurta , 2 dilim kepek ekmegi ,yagsiz tussuz beyaz peynir- portakal suyu-yulaf ezmesi.
ara ogun : 1 elma 1 protein tozu 1 kasik bal
oglen : 100 gr tavuk-balık-et yanında pilav veya makarna + elma suyu
ara ogun : 1 muz 3 ceviz 1 protein
antreman sonrası : salon sonrası + protein
aksamustu yemegi : 100 gr tavuk-et-balık + makarna veya pilav
saat 8 siralari : meyve, 3 adet badem
gece yatmadan yeşil çay..
yorumlarınızı bekliyorum çalışma programı istiyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar iyi çalışmalar.